GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή ήταν η πλαστή ταυτότητα που χρησιμοποιούσε ο Σταμπούλος

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τη φωτογραφία με την οποία συστηνόταν ο συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, Αντώνης Σταμπούλος. Ό...


Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τη φωτογραφία με την οποία συστηνόταν ο συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, Αντώνης Σταμπούλος. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες των εγγράφων που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, ο Αντώνης Σταμπούλος συστηνόταν ως Ευθύμιος Τσέργας, του Κωνσταντίνου και της Πηνελόπης, γεννηθείς την 26-07-1987 στην Αθήνα.
Αναλυτικά η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε: «Σε συνέχεια προηγούμενων Ανακοινώσεων, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τέσσερις (4) φωτογραφίες, που απεικονίζουν καταφανώς πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), μετά τη σύλληψη του κατηγορούμενου για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, Σταμπούλου Αντώνη.
Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας βρέθηκε σήμερα (04-10-2014) σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και όπως προέκυψε, είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση του χώρου από τον παραπάνω συλληφθέντα.
Το πλαστό Δελτίο φέρει αριθμό ΑΑ 011583 και φέρεται να έχει εκδοθεί την 04-03-2005 από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, υπό στοιχεία Τσέργας Ευθύμιος του Κωνσταντίνου και της Πηνελόπης, γεννηθείς την 26-07-1987 στην Αθήνα, που αντιστοιχούν σε στοιχεία πραγματικού ατόμου, που δε σχετίζεται με την ερευνώμενη υπόθεση.
Επιπλέον, φέρει επικολλημένη φωτογραφία άνδρα, που προσομοιάζει με τον παραπάνω συλληφθέντα και είναι εμφανώς διαφορετική από αυτή του πραγματικού κατόχου.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση