GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το νέο Μνημόνιο απέκτησε ...ονοματεπώνυμο: «Συνετή έξοδος στην κανονικότητα»

Γράφει ο Μαγια Ό,τι κι αν λένε οι εντελοδόχοι των δανειστών, οι γκεμπελίσκοι της Διαπλοκής και η Ντόιτσε Mπανκ, όσο κι αν προ...



Γράφει ο Μαγια

Ό,τι κι αν λένε οι εντελοδόχοι των δανειστών, οι γκεμπελίσκοι της Διαπλοκής και η Ντόιτσε Mπανκ, όσο κι αν προσπαθούν να τονώσουν τον ραγιαδισμό και να εξαπατήσουν τους αφελείς, πως οι μόνοι ικανοί να κυβερνούν την Ελλάδα είναι εκείνοι που...
την κατέστρεψαν, η αλλαγή διακυβέρνησης έχει μπει στην τελική ευθεία! Το δυστύχημα, για τη χώρα και την κοινωνία, είναι ότι, καταρρέουν σε δόσεις.

Οι δανειστές κόπτονται, ώστε να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες πριν από την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ασφαλιστικό, εργασιακά, ΦΠΑ και απολύσεις στο Δημόσιο τίθενται επί τάπητος, ενώ έχει αποκλειστεί κάθε συζήτηση περί αλλαγής στόχων, που θα μπορούσε να επιφέρει μια δημοσιονομική χαλάρωση.

Είναι τόσο αδίστακτοι και πωρωμένοι που δεν τους αρκούν οι 4.000.000 φτωχοί, οι 1.500.000 άνεργοι, οι χιλιάδες αυτοκτονίες, η υποδούλωση της χώρας.

Είναι τόσο υποταγμένη στους επικυρίαρχους η κυβέρνηση, που πλέον πνίγεται στα προαπαιτούμενα μέτρα, που οι ίδια είχε δεσμευθεί απέναντι στους δανειστές, χωρίς να μπορεί να εξασφαλίσει κανένα σωσίβιο διάσωσης.

Οι σκηνοθετημένοι λεονταρισμοί των προηγούμενων ημερών ανάγκασαν σε εσπευσμένη αναδίπλωση τον Σαμαρά και Βενιζέλο. Ετσι, το νέο Μνημόνιο απέκτησε ονοματεπώνυμο: «Συνετή έξοδος στην κανονικότητα»!

Στη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής οι εταίροι έκαναν σαφή την πρόθεσή τους να εμπεδωθεί η Μνημονιακή βαρβαρότητα ως καθεστώς και να στερεωθεί η λιτότητα.

Η επίκληση της συναίνεσης από τον πρωθυπουργό ακούγεται σαν σύντομο ανέκδοτο. Συναίνεση με ποιους; Συναίνεση με τους ολετήρες, που εξαθλίωσαν έναν ολόκληρο λαό και μετέτρεψαν τη χώρα σε αποικία χρέους;

Μοναδική διέξοδος από το πολιτικό αδιέξοδο, που στο επίκεντρό του βρίσκεται η καταρρέουσα κυβέρνηση Σαμαρά, είναι οι εκλογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση