GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "πρόβα" για τη χριστουγεννιάτικη τσόχα κατέληξε ... στο κρατητήριο!

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ένας 46χρονος Έλληνας, ιδιοκτήτης ...



Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ένας 46χρονος Έλληνας, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και επτά Έλληνες ηλικίας από 48 έως 83 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, διενεργήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στο κατάστημα του 46χρονου, όπου κατελήφθησαν τα παραπάνω άτομα να διενεργούν το παράνομο και τυχερό χαρτοπαίγνιο «ΠΟΚΑ» στην Αμερικανική παραλλαγή του «TEXAS HOLDEM POKER», με χρήματα.

Κατασχέθηκαν συνολικά:
Το χρηματικό ποσό των 1.435 ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων,
2 τράπουλες, αποτελούμενες από 52 φύλλα και
Βιβλίο με χειρόγραφες σημειώσεις όπου αναγράφονταν, τα τυχερά παίγνια και τα διακινούμενα χρηματικά ποσά από τους παίκτες.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση