GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ο Κούγιας από συνήγορος του Μπούκουρα

Την παραίτησή του από τη θέση του συνηγόρου του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή και πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής, Στάθη Μπούκουρ...



Την παραίτησή του από τη θέση του συνηγόρου του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή και πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής, Στάθη Μπούκουρα, ανακοίνωσε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.
Παρ’ όλα αυτά στην ανακοίνωσή του δεν διευκρινίζει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του:

"Παρά τις εντελώς αντίθετες προσωπικές , πολιτικές και κοινωνικές μου πεποιθήσεις, ανέλαβα την υπεράσπιση του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ευστάθιου Μπούκουρα, διότι με έπεισε ότι η παρουσία του στο κόμμα της Χρυσής Αυγής ήταν εντελώς περιστασιακή και οφείλετο μόνο στο πάθος του να διακριθεί πολιτικά.
Η διαγραφή του από το κόμμα της Χρυσής Αυγής ήταν μια επιβεβαίωση της επιλογής μου.
Σήμερα, εκ λόγων προσωπικής και επαγγελματικής αξιοπρέπειας, παραιτούμαι από την θέση του συνηγόρου υπερασπίσεως του Ευστάθιου Μπούκουρα.
Τους λόγους της παραιτήσεως μου δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιήσω, εξαιτίας του απορρήτου της σχέσεως δικηγόρου και κατηγορουμένου, το οποίο επιβάλλει ο Κώδικας Δικηγόρων".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση