GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεκτείνουν στα κρυφά την "ΕΚΤΑΚΤΗ" εισφορά και την μονιμοποιούν!

Μόνο έκτακτη αποδεικνύεται πως δεν είναι τελικά η "έκτακτη" εισφορά καθώς η κυβέρνηση, λίγο πριν μας αποχαιρετίσει ...




Μόνο έκτακτη αποδεικνύεται πως δεν είναι τελικά η "έκτακτη" εισφορά καθώς η κυβέρνηση, λίγο πριν μας αποχαιρετίσει μαζί με το τέλος του χρόνου, αποφασίζει να την κρατήσει στη ζωή και μάλιστα για δυο ακόμη χρόνια, ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με τις απαιτήσεις της Τρόικας, κάτι που σημαίνει οτι θα την πληρώνουμε μέχρι το 2017!
Όπως προκύπτει από την τροπολογία που κατατέθηκε πριν λίγο στη Βουλή...
για τη ρύθμιση οφειλών, η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης παρόλο που θα μειωθεί κατά 30% παρατείνεται στη διετία 2015- 2016 με προσδοκία εσόδων 1,530 δισ ευρώ, δηλαδή περίπου 765 εκατ. ευρώ το χρόνο και θα καλύψει δημοσιονομικά και το οικονομικό έτος 2017, αφού τότε θα εκκαθαριστούν τα εισοδήματα από ελευθέρια επαγγέλματα επί των οποίων δεν γίνεται μηνιαία παρακράτηση όπως συμβαίνει με τα εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες και συντάξεις.

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι οτι δεν υπάρχει καμία αντίδραση απο την αντιπολίτευση και κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται θα καταργήσει όλα αυτά τα άδικα μέτρα.

Να θυμίσουμε οτι στη ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς είχε δηλώσει πως η έκτακτη εισφορά θα επεκταθεί μόνο μέχρι το 2015 και θα μειωθεί σε 2 δόσεις των 30% και 20% κατά την διάρκεια του επόμενου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση