GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψήφο εμπιστοσύνης ζητά η κυβέρνηση τη Δευτέρα! Βενιζέλος:"Οι δυνάμεις της δημαγωγίας δεν θα καθηλώσουν τον τόπο"

Ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει η κυβέρνηση τη Δευτέρα, με την επανέναρξη των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής. Μετά τη συνάντηση του πρ...

Ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει η κυβέρνηση τη Δευτέρα, με την επανέναρξη των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής.
Μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και εν μέσω εκλογολογίας και ενδοκυβερνητικών αντιπαραθέσεων, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη ενημέρωσε ότι:
Κατά τη σημερινή σύσκεψη του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, αποφασίστηκαν και ανακοινώνονται τα εξής:
1. Η διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας θα κινηθεί, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα και τη συνταγματική πρακτική, έναν μήνα πριν από τη λήξη της θητείας του απερχομένου Προέδρου, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2015.
2. Με την έναρξη της νέας Συνόδου της Βουλής, η κυβέρνηση θα ζητήσει αμέσως την επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης της Βουλής προς αυτήν, σύμφωνα με το άρθρο 84 του Συντάγματος.
Ο κ. Βενιζέλος αποχωρώντας από το Μαξίμου έκανε λόγο για κινήσεις πολιτικής σταθερότητας και εθνικού στρατηγικού προσανατολισμού :
"Αποφασίσαμε δύο θεσμικές κινήσεις πολιτικής σταθερότητας και εθνικού σχεδιασμού. Οι δυνάμεις της δημαγωγίας δεν θα καθηλώσουν τον τόπο. Η πατρίδα θα προχωρήσει."
Με την κίνηση αυτή τίθεται στις κοινοβουλευτικές ομάδες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ το δίλημμα ή να ρίξουν ή να στηρίξουν την κυβέρνηση. Ελιγμός που έρχεται σε μία στιγμή κατά την οποία τα διαλυτικά φαινόμενα είναι καθημερινά και ενώ οι βουλευτές δεν αποκλείεται να κληθούν να ψηφίσουν νέα δυσάρεστα μέτρα στο πολυνομοσχέδιο, που θα έλθει μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, και εν όψει προϋπολογισμού το προσχέδιο του οποίου επίσης θα κατατεθεί τη Δευτέρα.
Σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, η συζήτηση θα διαρκέσει τρεις ημέρες και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη τα μεσάνυχτα με την ονοματική ψηφοφορία.

Δηλώσεις Βενιζέλου από stefanelonikitelo

2 σχόλια

  1. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ. ΖΗΤΟΥΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΛΑΙΚΟ ΕΡΙΣΜΑ. ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΌ ΓΚΆΦΑ ΣΕ ΓΚΆΦΑ ΠΆΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ..

    ΤΟΝ ΖΑΝ ΚΟΕΝ ΈΧΟΥΝ ΣΎΜΒΟΥΛΟ; ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ;

    ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΡΕ ΖΑΝ MOY ΘΥΜΊΣΕΙ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΊΤΗ ΔΡΑΓΆΤΗ TOY ΣΤΡΑΤΟΠΈΔΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣH ΤΟΝ ΝΆΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΈΡΙ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΚΑΚΙΟΎ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΛΟΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΎΣΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΎΣΑΝ ΣΕ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΑΈΡΙΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ..

    ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΔΡΑΓΆΤΗ ΡΕ ΖΑΝ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΕ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΡΕ ΓΑΜΏΤΟ, ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΈΨΩ ΌΤΙ ΈΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΆΜΑΤΑ.. ΟΜΩΣ ΡΕ ΖΑΝ σήμερα γιατί μου κάνεις τον υπερασπιστήΤΟΥ ΑΔΝΩΝΗ ;; του Α-Δ-Ω-Ν-Η; ΤΟΥ ΦΑΣΊΣΤΑ ; ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ; ..ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΖΑΝ;.. ΓΙΑ ΤΑ ΦΆΡΜΑΚΑ;...ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ;..ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΆ ΛΌΜΠΙ;..Η να πούμε για τα πλαστά πτυχία;… ΠΟΥ ΝΑΙ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ..άλλα και σήμερα τι ΓΊΝΕΤΕ ΡΕ ΖΑΝ τα φτιάξαμε με τα ιδιωτικά σκουλ; που ΤΑ ΔΊΝΟΥΝ χωρίς έλεγχο ΑΠΌ ΚΑΝΈΝΑ ΚΡΑΤΙΚΌ ΦΟΡΈΑ, Η ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΑΡΧΉ..Η ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΖΑΝ;..

    ΣΉΜΕΡΑ ΈΓΙΝΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΚΟΎΦΟ, Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΊΑ ΤΑ ΔΊΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛ ΠΟΥ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΜΆΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΔΊΝΟΥΝ; ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;;..Άκου ΖΑΝ ΚΟΕΝ έχομε θύματα από ΝΆΖΙ και οι Ελληνες και οι Ισραηλινοί και οι οικογένειες μας και για την τιμή προς τους ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ με ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ δουλείες δεν ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ όχι να τους κάνουμε και ΥΠΟΥΡΓΟΎΣ...

    Αύριο ΤΙ θα κάνουμε ΔΗΛΑΔΗ ; θα κάνουμε και τους Τζιχαντιστές ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ αυτούς που ΔΟΛΟΦΌΝΗΣΑΝ τα τρία νεαρά παιδιά τα ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ και ξεκίνησαν ΟΙ μάχες με την ΧΑΜΑΖ;... σταματώ ΖΑΝ και πολλά σου έγραψα δημόσια ,ελπίζω να βρεθούμε να τα πούμε ιδιωτικώς...

    Τώρα για την ψήφο εμπιστοσύνης δεν αντιλαμβάνομαι σε τί αποσκοπεί;

    1)Να πιέσουν τους βουλευτές;

    2)Έρχονται νέα μέτρα και προσπαθούν να προκαταβάλουν καταστάσεις;

    3)Είναι μέθοδος πίεσης για την τρόικας;


    4)Γιατί η ίδια κυβέρνηση έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές τον παράγοντας αστάθειας; γιατί μπαίνει ΤΏΡΑ τέτοιο θέμα; την ώρα μάλιστα που η τρόικα είναι εδώ για διαπραγμάτευση!!!! η είναι ΣΤΗΜΈΝΗ Η ΤΆΧΑ η διαπραγμάτευση;


    Πρακτικά ψάχνω να βρω το πιθανό κέρδος από κάτι τέτοιο και δε το βρίσκω... βρίσκω 151--161--171 Βουλευτές που θα ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ για το μισθό τους και θα πουν ΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ, ΕΕΕ ΚΑΙ...ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΆ -ΠΕΙΝΆ- ΠΕΙΝΆ οι καταθέσεις του γίνονται ΦΌΡΟΙ --ΦΌΡΟΙ --ΦΌΡΟΙ και αυτοί στο ΜΆΞΙΜΟΥ ΚΑΙ στης Βρυξέλλες άλλου τριβιζουν; ΟΜΩΣ Η ΚΡΊΣΗ ΧΤΥΠΆ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΆΝΙΑ ..

    ΚΑΙ Άντε ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΕΕΕ ΚΑΙ;; Το 2016 είναι ένα τσιγάρο δρόμος θα ξεχάσει ο ΚΟΣΜΟΣ ; Οι φαλιρισμένοι; οι οικογένειες τον αυτόχειρων;..ΠΛΆΚΑ ΚΆΝΟΥΜΕ;; ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΎΜΕ Η ΜΕΤΆΞΙ ΜΑΣ ΠΑΛΙ…
    ΈΧΟΥΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΎΣ ΔΊΠΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΌΒΟΥΝ ΚΕΦΆΛΙΑ ..ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΆΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ ΤΟΝ ΠΌΛΕΩΝ... ΘΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΎ ...ΘΑ ΤΟ ΠΆΡΕΙ ΧΑΜΠΆΡΙ ΑΥΤΟ Η ΔΎΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΚΥΝΕΡΝΟΝΤΕΣ Η ΌΧΙ; ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΌ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΔΊΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΎΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ --ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΥΣ--ΑΠΕΛΠΙΣΜΈΝΟΥΣ--ΑΔΙΚΗΜΈΝΟΥΣ-- ΥΠΕΡ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ...
    ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΑΛΆΞΕΤΕ ΜΥΑΛΆ ΌΛΟΙ ΠΡΙΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ...

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση