GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελικά το ξύλο στα παιδιά κάνει καλό, ή κακό;

Δείτε το βίντεο που παρουσίασε ο Dr Phill και δείχνει κάποιους γονείς που χτυπούν το άτακτο παιδί τους και εξηγεί γιατί αυτό δεν ωφελεί. ...

Δείτε το βίντεο που παρουσίασε ο Dr Phill και δείχνει κάποιους γονείς που χτυπούν το άτακτο παιδί τους και εξηγεί γιατί αυτό δεν ωφελεί.
Και ο καθηγητής συνεχίζει: «Η επιτυχία είναι να διδάξετε τα παιδιά σας και να τα βοηθήσετε να εσωτερικεύσουν το σύστημα αξιών σας, και αυτό πρέπει να το κάνετε δίχως ξύλο, δίχως βία. Γιατί με το ξύλο καταστέλλετε τις άσχημες συμπεριφορές μέσω της πρόκλησης πόνου στο παιδί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μαθαίνει κιόλας.
Το ξύλο κλιμακώνει την κατάσταση, και δημιουργεί περισσότερο χάος στο μυαλό και τον ψυχισμό του παιδιού, το οποίο είναι ήδη δυστυχισμένο και σκέφτεται «Είμαι κακό παιδί, γι’αυτό τους αρέσει να με χτυπάνε».
Το βίντεο που παρουσίασε ο Dr Phill, δείχνει κάποιους γονείς που χτυπούν το άτακτο παιδί τους και εξηγεί γιατί αυτό δεν ωφελεί.
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση