GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι σχέση ο ΚΑΡΑΠΑΠΠΑΣ με τον ΜΠΑΤΜΑΝ;

Ο ένας διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, ο άλλος... σούπερ ήρωας. Έχουν, άραγε, κάποια σχέση και αν ναι ποια; Ο Κώστας Καραπαπάς...


Ο ένας διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, ο άλλος... σούπερ ήρωας. Έχουν, άραγε, κάποια σχέση και αν ναι ποια;


Ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε με απολαυστικό τρόπο και ξεχωριστό χιούμορ σε δημοσίευμα που κυκλοφόρησε και αναφέρθηκε στο πρόσωπο του με βαρείς χαρακτηρισμούς.
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, απάντησε με τον δικό του ξεχωριστό και απολαυστικό τρόπο στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά, η οποία είχε αναφέρει εκτός των άλλων πως ο κ. Καραπαπάς δεν είναι ούτε δημοσιογράφος ούτε κύριος.

Δείτε την απάντηση του:
«Με ενημέρωσαν για ένα δημοσίευμα των "ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ" που γράφει ότι δεν είμαι κύριος, δεν είμαι δημοσιογράφος και αναρωτιούνται αν είμαι α) αδερφός του Μπάτμαν β) εγγονός του Γκέμπελς γ) υπάλληλος σε γυράδικο δ) πορτιέρης σε μαγαζί!
ΑΠΑΝΤΩ (αφού ζητήσω να μου στέλνουν την καλή εφημερίδα γιατί δεν έρχεται στην Αθήνα): Δεν είμαι εγγονός του Γκέμπελς αλλά του κου Γουέιν. Υπήρξα υπάλληλος σε γυράδικο (και φανατικός πελάτης τους από τότε) και πορτιέρης σε μαγαζί. Και παρακάτω θα βρείτε φωτό του αδερφού μου!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση