GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μώραλης: Ευρεία σύσκεψη για τις ζημιές από τις πλημμύρες στον Πειραιά

Ξεκίνησε η καταγραφή των καταστροφών από τη νεροποντή στον Πειραιά. Λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο για τους πολίτες Αποφασίστηκε να λ...


Ξεκίνησε η καταγραφή των καταστροφών από τη νεροποντή στον Πειραιά. Λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο για τους πολίτες

Αποφασίστηκε να λειτουργήσει από σήμερα Σάββατο τηλεφωνικό κέντρο για την καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν σε κατοικίες στον Πειραιά, ενώ οι επαγγελματίες που επλήγησαν, θα μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, που έχει και την αρμοδιότητα.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη, συνεργεία της Περιφέρειας ξεκίνησαν την οριοθέτηση των πληγεισών περιοχών προκειμένου εν συνεχεία τα τεχνικά κλιμάκια του Δήμου Πειραιά να μπορούν πραγματοποιήσουν καταγραφή ζημιών σε οικίες και αντίστοιχα τα συνεργεία της Περιφέρειας σε επαγγελματικούς χώρους.

Οι δημότες Πειραιά των οποίων έχουν πληγεί οι οικίες μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 213-1601802, 213-1601866 και στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών (Ηρώων Πολυτεχνείου 19, 3ος όροφος) προκειμένου να δηλώσουν τη ζημιά: Σήμερα Σάββατο από τις 14:00 έως τις 20:00 Κυριακή 10:00 έως τις 15:00 και από Δευτέρα 8:00 π.μ. έως 14:00.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΑΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση