GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξι οι συλλήψεις μετά τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Έξι είναι τελικά οι συλλήψεις στις οποίες προχώρησε η Αστυνομία μετά τις δύο ταυτόχρονες επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα...


Έξι είναι τελικά οι συλλήψεις στις οποίες προχώρησε η Αστυνομία μετά τις δύο ταυτόχρονες επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τετάρτης.
Λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένονται τις επόμενες ώρες με επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ ενώ οι μέχρι στιγμής πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κάνουν λόγο για έναν νέο πυρήνα σύμπραξης αντιεξουσιαστών και ποινικών, που έχει σχέση με μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ομάδα που φέρεται να κρύβεται πίσω από την υπόθεση ετοιμαζόταν για εντυπωσιακό χτύπημα μέσα στον Οκτώβριο ως ένδειξη συμπαράστασης στη δίκη που γίνεται για τα μέλη της Πυρήνων της Φωτιάς.
Στο διαμέρισμα-γιάφκα στον περιφερειακό του Λυκαβηττού βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ, ένα πιστόλι, σφαίρες, μία χειροβομβίδα και χρήματα που πιθανότατα προέρχονται από ληστείες τραπεζών.
Οι έρευνες για τη συγκεκριμένη ομάδα ξεκίνησαν στα μέσα του καλοκαιριού. Τότε που οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, εξετάζοντας ληστρικές επιδρομές στη βόρεια Ελλάδα, απομόνωσαν δύο περιπτώσεις -ειδικότερα, σε τράπεζα στην Επανωμή στα μέσα του καλοκαιριού και μια ληστεία στην Καλαμαριά πριν από περίπου ένα χρόνο.
Από τα καρέ των κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, εντόπισαν κάποια άτομα γνωστά στον αντιεξουσιαστικό χώρο, αλλά και κάποιους ποινικούς, και έτσι άρχισαν να παρακολουθουν κάποιες κινήσεις τους και να απομονώνουν τηλεφωνικές συνομιλίες.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση