GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΜΕΓΑΛΟ στοίχημα του Μίτσελ!

Έχει αποδείξει ότι τα δύσκολα του αρέσουν και ότι αποδέχεται τις προκλήσεις. Αυτή τη στιγμή ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει μπροστά του...


Έχει αποδείξει ότι τα δύσκολα του αρέσουν και ότι αποδέχεται τις προκλήσεις.
Αυτή τη στιγμή ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει μπροστά του ένα μεγάλο στοίχημα!

Την ευκαιρία από τα … μαλλιά καλείται να αρπάξει ο Τάσος Αυλωνίτης στην Κρήτη κόντρα στο Παγκρήτιο, με τον Μίτσελ να τον πιστεύει πολύ και να του δίνει φανέλα βασικού.
Ο Ισπανός τεχνικός έχει αποδείξει κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Ολυμπιακό πως έχει τον τρόπο του με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές.
Εξάλλου, ήταν εκείνος που ανέδειξε τον Σάμαρη, ενώ στα χέρια του βελτιώθηκαν ακόμα περισσότερο και οι Μήτρογλου και Μανωλάς.
Από το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού, ένας ακόμη Έλληνας παίκτης που δείχνει να έχει όλα τα φόντα να καθιερωθεί και να «εκμεταλλευτεί» τον Μίτσελ, είναι ο Τάσος Αυλωνίτης.
Με τα προβλήματα που έχει η «ερυθρόλευκη» άμυνα, καθώς και με τον τραυματισμό του Σιόβα, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θα έχει την ευκαιρία το Σάββατο στην Κρήτη να δείξει αν μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο.
Εξάλλου, μία καλή εμφάνισή του στο Παγκρήτιο μπορεί να αποτελέσει ακόμα και «εισιτήριο» για σκέψεις συμμετοχής του κόντρα στη Γιουβέντους.
Και μπορεί να φαίνεται ως ένα «τραβηγμένο» σενάριο, όμως ο Μίτσελ έχει αποδείξει πως αρέσκεται στις εκπλήξεις και στο να χρησιμοποιεί παίκτες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ανεξαρτήτως ονόματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση