GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεάν υπολογιστές σε όλους τους σπουδαστές των Στρατιωτικών Σχολών

Όλες οι πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα που θα ενταχθεί στην «Ψηφιακή Σύγκλιση» Ειδικότερα στο πλαίσιο του Ειδικού προγράμματος «Βελτίωσ...

Όλες οι πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα που θα ενταχθεί στην «Ψηφιακή Σύγκλιση»

Ειδικότερα στο πλαίσιο του Ειδικού προγράμματος «Βελτίωση της καθημερινής ζωής μέσω ΤΠΕ – Ισότιμη συμμετοχή των πολιτών στην Ψηφιακή Ελλάδα» που έχει ως στόχο την ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και στη γνώση, στη διαθεσιμότητα ψηφιακών υπηρεσιών προς τους πολίτες καθώς και στην καταπολέμηση του ψηφιακού χάσματος σε όλες του τις εκφάνσεις (γεωγραφικές, ηλικιακές, άτομα με αναπηρία κλπ.) σύμφωνα με το ρεπορταζ του dikaiologitika.gr θα χορηγηθεί σε όλους τους σπουδαστές των Παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων μέσω voucher δωρεάν υπολογιστής.

Εκτός από την διάθεση των δωρεάν υπολογιστών στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση των υπηρεσιών εκπαίδευσης των Παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων μέσω της δημιουργίας ψηφιακών υπηρεσιών και ψηφιοποίησης εκπαιδευτικών συγγραμμάτων και η μείωση του ψηφιακού χάσματος των σπουδαστών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσω της χρήσης προσωπικού υπολογιστή και εξοπλισμού ΤΠΕ στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Παράλληλα θα δημιουργηθεί διαδικτυακή πύλη για την εκπαιδευτική κοινότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, με σκοπό την απρόσκοπτη επικοινωνία, συνεργασία και δικτύωση καθηγητών και μαθητών αλλά και η θα υλοποηθεί η ψηφιοποίηση εκπαιδευτικών συγγραμμάτων των Παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και δημιουργία ψηφιακού αποθετηρίου και υπηρεσιών ψηφιακής βιβλιοθήκης για την ασφαλή αποθήκευση και βέλτιστη πρόσβαση στο παραγόμενο ψηφιακό απόθεμα.

Παράλληλα θα γίνει και εκσυγχρονισμός των μέσων εκπαιδευτικής διδασκαλίας (π.χ. προμήθεια διαδραστικών πινάκων, δημιουργία και αναβάθμιση εργαστηρίων εκπαίδευσης).

Η ολοκλήρωση του προγράμματος θα πρέπει να έχει γίνει έως 30/10/2015.

Διαβάστε ακόμα στο dikaiologitika.gr:

Άνοιξε η αίτηση στο taxisnet για το επίδομα θέρμανσης

Ακόμη 4.000 θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση