GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χανιά: Βρήκαν… ρουκέτα μέσα στα σκουπίδια!

Πανικός επικράτησε το πρωί στις εγκαταστάσεις της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στην Κορακιά Ακρωτηρίου στα...


Πανικός επικράτησε το πρωί στις εγκαταστάσεις της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στην Κορακιά Ακρωτηρίου στα Χανιά, όταν οι εργαζόμενοι στο τμήμα ανακύκλωσης εντόπισαν στον ιμάντα διαλογής μία τσάντα ώμου που περιείχε μια… ρουκέτα.
Το εργοστάσιο εκκενώθηκε άμεσα και κλήθηκαν άνδρες της Ασφάλειας οι οποίοι παρέλαβαν το βλήμα που, σύμφωνα με τους εξουδετερωτές του Τ.Ε.Ε.Μ., ήταν ανενεργό. Όπως είπαν οι ειδικοί, πρόκειται για εκπαιδευτική ρουκέτα του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού την οποία προφανώς κάποιος πέταξε στα σκουπίδια.
Η απενεργοποιημένη ρουκέτα παραδόθηκε σε κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που την εξετάζει για δακτυλικά αποτυπώματα, ώστε να εντοπιστεί ο ασυνείδητος που την «ξεφορτώθηκε» βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές των εργαζομένων του ΔΕΔΙΣΑ.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση