GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνσταντινόπουλος: Ψήφο ειλικρίνειας, ευθύνης και σταθερότητας

Ψήφο ειλικρίνειας, ευθύνης και σταθερότητας απέναντι στην ανευθυνότητα καλείται να δώσει η Βουλή, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπ...


Ψήφο ειλικρίνειας, ευθύνης και σταθερότητας απέναντι στην ανευθυνότητα καλείται να δώσει η Βουλή, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Εξάλλου, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για επικίνδυνη ανευθυνότητα, ασάφεια και ομιχλώδεις και καιροσκοπικές εξαγγελίες, που δημιουργούν -όπως είπε- μεγάλη αστάθεια, επικίνδυνη για τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες.
«Επί της ουσίας αύριο οι βουλευτές θα κληθούν να παράσχουν ψήφο εμπιστοσύνης στην πορεία εξόδου της χώρας από το μνημόνιο και την κρίση», τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, και κάλεσε αυτούς που επέκριναν, «από καιροσκοπισμό και τακτικισμό», την κυβέρνηση «να παραδεχτούν ότι έλεγαν ψέματα για να κολακέψουν το αίσθημα του ελληνικού λαού και να τον οδηγήσουν σε επικίνδυνους δρόμους, που λίγο έλειψε να τινάξουν την χώρα στον αέρα».
«Είναι ανεύθυνο κάποιοι να ζητούν να παιχτεί στα ζάρια η πορεία εξόδου της χώρας από το μνημόνιο και την κρίση αυτή. Είναι ανεύθυνο να ζητούν κάθε 2-3 εβδομάδες εκλογές, να δηλητηριάζουν τις προσπάθειες της χώρας, σε μία ακόμα κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της. Εμείς απαντάμε με ευθύνη στην κρισιμότητα των καιρών, γιατί δεν φοβόμαστε τις εκλογές», επισήμανε.
Δίνοντας έμφαση στον τομέα της ανταγωνιστικότητας ανέφερε ότι «η προσπάθεια τόσων ετών πιάνει τόπο, καθώς έχουν "νοικοκυρευτεί" τα δημοσιονομικά, έχει δημιουργηθεί πλεόνασμα αναγνωρισμένο από όλους και ικανό να αποτελέσει το κύριο "μαξιλάρι" για την επόμενη χρονιά».
Υποστήριξε πως «προχωρά με επιταχυνόμενους ρυθμούς η απορρόφηση των κονδυλίων από τα ΕΣΠΑ, με στόχο να μην γυρίσουμε ούτε ευρώ πίσω στις Βρυξέλλες» και πρόσθεσε ότι «μόνο για το διάστημα Ιανουαρίου- αρχές Οκτωβρίου 2014, είχαν μπει στην αγορά 600 εκατ. ευρώ, ή 10,3%, περισσότερα από πέρυσι».
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε για το πρόγραμμα που αφορά στην ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που βρίσκεται υπό υλοποίηση, με πληρωμές τρεις μήνες νωρίτερα και με στόχο -όπως είπε- να ανακουφιστεί όσο γίνεται περισσότερο ο κορμός της ελληνικής επιχειρηματικότητας.
«Αν πραγματικά αναγνωρίζουμε τις θυσίες των πολιτών αυτής της χώρας, έχουμε υποχρέωση στην ειλικρίνεια, που εξυπηρετεί το συμφέρον της χώρας και των πολιτών και όχι σε αυτήν που εξυπηρετεί τους εκάστοτε προσωπικούς και μικροκομματικούς σχεδιασμούς», κατέληξε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια

  1. Τράβα γαμήσου κωλόπαιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ!

    Ο «Μέγας Αντιμνημονιακός» (μόνον τύποις, έφερνε βλέπεις νούμερα ακροαματικότητας αυτό) και… «λαϊκός» Δεξιός, Γιώργος Τράγκας, απέδειξε μέσα σε ένα καλοκαίρι, πόσο χυδαία πουλημένος, ανήθικος και αναξιοπρεπής μπορεί να είναι ένας δεξιός δημοσιογράφος-πολιτικός απατεώνας.

    Τι συνέβη αυτό το καλοκαίρι (που ωρίμαζε σιγά-σιγά από καιρό) και ο ανυπόληπτος δεξιός εκδότης, άλλαξε το «αντιμνημονιακό» του παραμύθι, την ώρα που η χώρα πεινάει και εξαθλιώνεται και έγινε σφόδρα Σαμαρικός;

    ΕΡ: Εκβιάστηκε από το Μαξίμου, όπως πολλάκις έχει παραδεχτεί (ότι το ραδιόφωνο, στο οποίο εργάζεται και ο ίδιος ο Ν. Χατζηνικολάου, δεχόταν απειλές και εκβιασμούς από το περιβάλλον Σαμαρά) και δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς;

    ΑΠ: Όχι, με τίποτα. Αν ήταν έτσι, θα είχε αλλάξει «ρότα» εδώ και καιρό.

    ΕΡ: Τον εξαγόρασαν; Πουλήθηκε στα συμφέροντα; Του έταξαν κάτι;

    ΑΠ: Το πιθανότερο! Αυτή είναι η μόνη λογική εξήγηση της μεταστροφής του!

    Που μας οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι όλος αυτός ο δήθεν «αντιμνημονιακός» οίστρος, η δήθεν αγανάκτηση και το γάβγισμα κατά της Μέρκελ, δεν ήταν αντίδραση από θέσεις αρχών, αλλά ένας ξεκάθαρα φθηνός, πολιτικός εκβιασμός εκ μέρους του, μόνο και μόνο για να εισπράξει οικονομικά οφέλη ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ «ΠΑΙΖΟΥΝ», ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΜΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!

    Απερίγραπτα φθηνός, χυδαίος και αναξιοπρεπής αντιπερισπασμός!

    Αλλά για τον Γιώργο Τράγκα και τύπους σαν αυτόν, ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ!

    Ποιος έχασε την αξιοπρέπεια του, για να την βρουν αυτοί οι πολιτικά απερίγραπτοι τύποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση