GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Φαλκάο με φανέλα της Ρεάλ

Το χθεσινό παιχνίδι μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα παρακολούθησε ο Ρανταμέλ Φαλκάο μαζί με το γιο του, φορώντα...

Το χθεσινό παιχνίδι μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα παρακολούθησε ο Ρανταμέλ Φαλκάο μαζί με το γιο του, φορώντας τη φανέλα των «μερένχες» και συγκεκριμένα του Χάμες Ροντρίγκες.

Απλά την υποστηρίζει; H” είναι φαν του συμπατριώτη του, Χάμες Ροντρίγκες, ο Ρανταμέλ Φαλκάο; Ο Κολομβιανός φορ παρακολούθησε το «κλάσικο» μαζί με το γιο του, φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ και του συμπατριώτη του.

Το καλοκαίρι είχε… βουίξει ο κόσμος για τη Ρεάλ και τον Φαλκάο. Εν τέλει κατέληξε δανεικός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Μονακό.

Ο 28χρονος άσος πάντως έδειξε την προτίμησή του στη «βασίλισσα», καθώς σαν ποδοσφαιρόφιλος που φαίνεται να είναι, παρακολούθησε το «κλάσικο» με την ενδυμασία της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, αλλά δεν περιορίστηκε σε αυτό, καθώς τα… φόρεσε και στον γιο του.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση