GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανέστειλε την απεργία πείνας και δίψας ο Σταμπούλος

Την απόφασή του να αναστείλει την απεργία πείνας και δίψας που είχε ξεκινήσει διαμαρτυρόμενος για τη μεταφορά του σε φυλακή εκτός Κο...


Την απόφασή του να αναστείλει την απεργία πείνας και δίψας που είχε ξεκινήσει διαμαρτυρόμενος για τη μεταφορά του σε φυλακή εκτός Κορυδαλλού, ανακοίνωσε ο Αντώνης Σταμπούλος με νέο κείμενο που αναρτήθηκε το Σάββατο στο Διαδίκτυο από τις φυλακές της Λάρισας.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, όταν τον μετέφεραν από την ΓΑΔΑ στο μεταγωγών κατάλαβε ότι ο σκοπός των πολιτικών προϊσταμένων της αντιτρομοκρατικής ήταν η προφυλάκισή του σε κάποιο κατάστημα μακριά από την Αθήνα.
«Με αυτήν την προοπτική και για τους λόγους που ανέφερα στο προηγούμενο γράμμα ξεκίνησα απεργία πείνας και δίψας. Πράγματι την επόμενη ημέρα με παίρνουν από το μεταγωγών κυριολεκτικά σηκωτό, αφού αρνήθηκα να τους ακολουθήσω, παρότι με διαβεβαίωναν ότι θα με μετέφεραν στον Κορυδαλλό», αναφέρει και προσθέτει ότι καθώς οι επιπτώσεις από την αποχή του από νερό και τροφή έχουν γίνει απειλητικές, αποφάσισε να αναστείλει την απεργία του, «περιμένοντας εκείνες τις στιγμές που οι συνθήκες θα επιτρέπουν να γίνει ο συντονισμός των μέσα και των έξω πιο δυνατός και πιο αποτελεσματικός».
Παράλληλα, καταγγέλλει ότι τον μετέφεραν στις φυλακές της Λάρισας, όπως λέει, «κυριολεκτικά σηκωτό».
«Αυτό που δηλώνουν, ότι δηλαδή πέρασα από τον Κορυδαλλό και στην συνέχεια το συμβούλιο των φυλακών αποφάσισε ότι δεν μπορεί να με δεχθεί, είναι ψέμα προς κάλυψη της πολιτικής εντολής για προφυλάκιση σε κάποιο μακρινό κατάστημα, αντίθετη με την εισαγγελική παραγγελία» τονίζει, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι οι σύντροφοι μέσα και έξω από τις φυλακές, «πρέπει να δώσουμε σημαντικούς αγώνες με τον καλύτερο δυνατό συντονισμό, αφού οι στόχοι μας πάντα θα είναι κοινοί»
«Είναι ανάγκη να επιτεθούμε με αποτελεσματικότητα σε όλον αυτόν τον μνημονιακό συρφετό που έχει επιβάλλει την κινεζοποίηση στις εργασιακές σχέσεις, την αρπαγή της μικρής περιουσίας και του ξεπουλήματος της δημόσιας στο μεγάλο κεφάλαιο», αναφέρει και τονίζει: «Πρέπει σήμερα να στηρίξουμε τις αυτοοργανωμένες δομές που αποτελούν κύτταρα της κοινωνίας που χτίζουμε, να στηρίξουμε τους αγωνιστές, να ακολουθήσουμε κοινή επαναστατική πορεία, απομονώνοντας τις εναλλακτικές πολιτικές διαχείρισης του καπιταλιστικού συστήματος. Ο αγώνας για την χειραφέτηση των ανθρώπων συνεχίζεται και δεν είναι ούτε νόμιμος ούτε παράνομος».
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση