GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Ορφανός: Πλησιάζει το σημείο αλλαγής πορείας της Ελλάδας

Την πεποίθηση ότι το επόμενο διάστημα θα αποτελέσει το σημείο αλλαγής για την πορεία της χώρας, εξέφρασε ο Γιώργος Ορφανός, κατά τον...


Την πεποίθηση ότι το επόμενο διάστημα θα αποτελέσει το σημείο αλλαγής για την πορεία της χώρας, εξέφρασε ο Γιώργος Ορφανός, κατά τον χαιρετισμό του στο 14ο φαρμακευτικό συνέδριο και έκθεση PHARMApoint, στη Θεσσαλονίκη.
Απευθυνόμενος σε κοινό φαρμακοποιών, που τού έθεσε θεσμικά και οικονομικά αιτήματα, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης είπε χαρακτηριστικά:

«Μέσα από αυτή την αλλαγή (σ.σ στην πορεία της χώρας) είναι λογικό εσείς να διεκδικείτε και εμείς από την πλευρά μας να βλέπουμε με θετικό πνεύμα την καλυτέρευση των όρων λειτουργίας σας και την καλύτερη απόδοση, όσον αφορά τα εισοδήματα σας».
Ο ίδιος υπογράμμισε την ανάγκη διατήρησης του κοινωνικού ρόλου που έχουν οι φαρμακοποιοί , αφού -όπως είπε- «η επαφή τους με τους πολίτες δεν περιορίζεται μόνο στο "πάρε-δώσε" του φαρμάκου αλλά πολλές φορές είναι εκείνοι που εμπιστεύονται οι ασθενείς, πριν να επισκεφτούν τον γιατρό».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση