GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα μας φοβίσουν»

Ακόμη πιο δύσκολο , λόγω της καυτής ατμόσφαιρας που ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, θα είναι το έργο της Γιουβέντους στο «Καραϊ...


Ακόμη πιο δύσκολο , λόγω της καυτής ατμόσφαιρας που ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, θα είναι το έργο της Γιουβέντους στο «Καραϊσκάκη» όπως τόνισε ο Τζιανλουΐτζι Μπουφόν.
Ο τερματοφύλακας της «Γηραιάς Κυρίας», μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του έτσι ώστε να πάρουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους «ερυθρόλευκους».
Τέλος, σε ερώτηση Ιταλού δημοσιογράφου προανήγγειλε εξελίξεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του με την Γιουβέντους.
Αναλυτικά:

Για την εκτός έδρας παρουσία της Γιουβέντους: «Είναι αλήθεια ότι δεν κερδίζουμε εύκολα εκτός έδρας στην Ευρώπη στα τελευταία ματς. Πρέπει αύριο να προσπαθήσουμε πολύ, είναι πολύ σημαντικό ματς και για εμάς και για τον Ολυμπιακό. Για το συμβόλαιο μου δεν έχω συζητήσει με την διοίκηση αλλά σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις».
Για τις δηλώσεις του Ντε Σάνκτις: «Δεν με ενόχλησαν οι δηλώσεις του Ντε Σάνκτις. Ο καθένας έχει την άποψη του. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε και έχω ξεχάσει ότι ειπώθηκε. Υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, με την αρχή να γίνεται αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό».
Για τις αλλαγές στη Γιουβέντους: «Ούτε εμείς, ούτε ο Ολυμπιακός είναι ίδιος με πέρσι. Έχουμε τεράστιες δυνατότητες σαν ομάδα και εύχομαι να είμαστε καλύτεροι κάθε μέρα που περνάει».
Για την ατμόσφαιρα στο “Γ. Καραϊσκάκης”: «Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να μας φοβίσει και να υποστηρίξει την ομάδα του. Εκτός από τον κόσμο και το γήπεδο, ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ καλή ομάδα και άξια βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης».
Για το αν πρέπει να γίνει περισσότερο τολμηρή η Γιουβέντους: «Η δήλωση με την Ατλέτικο (σ.σ. πρέπει να γίνουμε πιο τολμηροί) είχε γίνει εν θερμώ. Είχα επηρεαστεί από τα σχόλια μετά τον αγώνα. Πλέον θεωρώ πως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και αναλύσουμε το παιχνίδι, τότε θα δείτε πως είχαμε σταθεί πολύ καλά».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση