GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδιο Κόμπι-Χάουαρντ

Επιβεβαιώνοντας τις κακές γλώσσες που έκαναν λόγο για άσχημη σχέση τη σεζόν 2012/13, όταν συνυπήρχαν στο Λος Άντζελες, Κόμπι Μπράιαν...


Επιβεβαιώνοντας τις κακές γλώσσες που έκαναν λόγο για άσχημη σχέση τη σεζόν 2012/13, όταν συνυπήρχαν στο Λος Άντζελες, Κόμπι Μπράιαντ και Ντουάιτ Χάουαρντ είχαν «θερμό» επεισόδιο στον αγώνα των Λέικερς με τους Ρόκετς.
Στην τέταρτη περίοδο και με τον αγώνα να έχει ήδη κριθεί υπέρ των «ρουκετών», ο Χάουαρντ σε μια διεκδίκηση της μπάλας χτύπησε τον Μπράιαντ με τον αγκώνα του και οι δύο άρχισαν να ανταλλάσσουν κάποια «γαλλικά», με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν αμφότεροι με τεχνική ποινή.
«Με χτύπησε στο πρόσωπο και είπα να του δείξω ότι δεν μου αρέσει αυτό. Τόσο απλό είναι. Αυτά συμβαίνουν σε έναν αγώνα, δεν ξέρω πότε έγινε τόσο ευαίσθητο το ΝΒΑ», δήλωσε ο ηγέτης των Λέικερς, που σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ αποκαλούσε τον Χάουαρντ… soft (κάτι σαν… μαλθακό).
Ο σέντερ των Ρόκετς με τη σειρά του ανέφερε: «Μην περιμένετε να σας πω κάτι γι’ αυτό, γιατί δεν πρόκειται. Είναι ανόητο. Νικήσαμε και τέλος, δεν υπάρχει λόγος να επανερχόμαστε σε αυτό».
Ο Μπάιρον Σκοτ, προπονητής των Λέικερς, κληθείς να σχολιάσει το συμβάν είπε «… δεν γουστάρει ο ένας τον άλλο. Είναι απλό».
Πάντως ο Κόμπι διαφώνησε. «Δεν γίνεται να μην σου αρέσει ο Ντουάιτ. Είναι ένα… αρκουδάκι. Είναι καλό παιδί, αλλά όταν ανταγωνίζεσαι, έχεις έναν σκοπό. Κάποιες φορές δεν συμφωνούσαμε, αλλά σε αυτή την περίσταση δεν ήταν αυτός ο λόγος».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση