GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλές στον Ψινάκη. Εμπρησμοί και βανδαλισμοί το Σαββατοκύριακο: Τι δήλωσε ο ίδιος με τον μοναδικό του τρόπο;

«Υπάρχουν κάτι...



«Υπάρχουν κάτι...

κουρ@δ@μαγκες που δεν μπορούν να συνηθίσουν ότι άλλαξε το θέμα. Υπήρχε ένα καθεστώς εδώ και 16 χρόνια, στο οποίο κάποιοι έκαναν ότι γουστάρανε. Ήταν μια παρέα. Το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, έγιναν κάτι ψιλοεμπρησμοί, κάτι βανδαλισμοί, κάτι σαχλαμάρες.


Προς εμένα πια δεν υπάρχουν τέτοια. Έχω τον Κικίλια και τον αρχηγό της αστυνομίας και δεν μασάω. Δεν έχει νόημα να το συζητάμε, είναι σαχλαμάρες. Είναι ντόπιες κουρ@δομαγκιές! Είναι φυσιολογικά να υπάρχουν αντιδράσεις από ηλίθιους. Αλλά πού θα πάει θα το πάρουν απόφαση. Είναι θέμα χρόνου. Εμείς δεν μασάμε».

Αυτές οι δηλώσεις ανήκουν στον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος κυριολεκτικά δεν μασάει τα λόγια του και έχει μπει πολύ βαθιά στον λάκκο του ξεκαθαρίσματος στον Δήμο Μαραθώνα από την ημέρα που ανέλαβε επίσημα τη θέση του Δημάρχου.

Ο Ηλίας Ψινάκης, μίλησε σε τηλεοπτικές εκπομπές κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του 6ου Olympic Classic Tour Rally-Marathon Cup, τοποθετήθηκε, συμπληρώνοντας ότι τα άτομα που απειλούν και κάνουν αυτές τις ζημιές είναι γνωστά σε όλους τους κατοίκους της περιοχής.

1 σχόλιο

  1. ολοι γαμιουντε14 Οκτ 2014, 4:21:00 μ.μ.

    Α;. ρε πουστη μου!
    Εσενα περιμεναμε
    αφου ολοι ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ




    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση