GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πουλούσε για αυθεντικά κοσμήματα «μαϊμού»

Αποθήκη με απομιμήσεις κοσμημάτων ευτελούς αξίας, μέρος των οποίων προσπάθησε να πουλήσει ως αυθεντικά, διέθετε... στο σπίτι τ...



Αποθήκη με απομιμήσεις κοσμημάτων ευτελούς αξίας, μέρος των οποίων προσπάθησε να πουλήσει ως αυθεντικά, διέθετε... στο σπίτι του ένας 72χρονος στη Δράμα, που συνελήφθη για απάτες σε βάρος ιδιοκτητών κοσμηματοπωλείου και ενεχυροδανειστηρίου στο διάστημα Απριλίου-Οκτωβρίου 2014.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο 72χρονος ημεδαπός συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες, όταν μετέβη σε δύο καταστήματα στη Δράμα, ένα κοσμηματοπωλείο και ένα ενεχυροδανειστήριο, στα οποία προσπάθησε ανεπιτυχώς να πουλήσει δύο κοσμήματα ελάχιστης αξίας ως αυθεντικά, φτιαγμένα από λευκόχρυσο.

Από την αστυνομική έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι λίγους μήνες πριν ο 72χρονος είχε καταφέρει να εξαπατήσει τον ιδιοκτήτη του ίδιου ενεχυροδανειστηρίου, αποκομίζοντας ποσόν 260 ευρώ από ψεύτικα κοσμήματα ελάχιστης αξίας.

Στο όχημα και το σπίτι του δράστη στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 104 απομιμήσεις κοσμημάτων και χρηματικό ποσόν.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 72χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες απάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση