ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Ο Δήμος Αμαρουσίου συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας

Share it:


Εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου...
δια του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, ενώνοντας τις δυνάμεις του στο παγκόσμιο κάλεσμα για δράση ενάντια στη φτώχεια.

Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014, από τις 12:00 έως τις 14:00 στον Ηλεκτρικό Σταθμό Αμαρουσίου συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά είδη σόμπες, είδη ατομικής προστασίας( κουβέρτες, παπλώματα, λευκά είδη κ.α) για την ενίσχυση των οικονομικά-κοινωνικά ευάλωτων οικογενειών της πόλης που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου: Το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τη Γωνιά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθεί έκθεση παιδικής ζωγραφικής, με δημιουργίες μαθητών και μαθητριών από σχολεία της πόλης, μουσικά και θεατρικά δρώμενα, ενώ θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλλάδια στους συμμετέχοντες.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης μας προσκαλεί να συνδράμουμε στην υποστήριξη των ασθενέστερων συμπολιτών μας, δίνοντας ο καθένας από εμάς με το δικό του τρόπο πραγματικό νόημα στην Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας.

« Η οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια –σημειώνει- στέρησε από συνανθρώπους της «διπλανής πόρτας» είδη πρώτης ανάγκης απαραίτητα για την επιβίωσή τους. Με τη στήριξη όλων εσάς, πετύχαμε κανείς στο Μαρούσι να μην νοιώθει μόνος και αβοήθητος. Δίνουμε και αυτή την ημέρα ζωηρό «παρών», προσφέροντας στο μέτρο των δυνατοτήτων μας την υποστήριξή μας σε όσους έχουν ανάγκη».

Ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί επίσης όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας να συνδράμουν το έργο του, στηρίζοντας το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου: 6041030021509 (IBAN: GR 9001710410006041030021509), που τηρείται στην Τράπεζα Πειραιώς
Share it:
Reactions:

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση