GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφιάλτης για τον Σεφερλή...

Και είναι λογικό,  ο Μάρκος δεν μπορεί να υπηρετήσει τίποτε περισσότερο πέρα από το one mark show... Πριν ακόμη κλείσουν δυο ...



Και είναι λογικό,  ο Μάρκος δεν μπορεί να υπηρετήσει τίποτε περισσότερο πέρα από το one mark show...

Πριν ακόμη κλείσουν δυο εβδομάδες ανταγωνισμού τα δυο πρωινά προγράμματα είναι στήθος με στήθος με τον ΑΝΤ1 να ξεπερνά στο γενικό σύνολο και στα νεανικά η διαφορά να είναι στη μία μονάδα.

Και εδώ είναι που θα παιχτεί όλο το παιχνίδι. Εδώ θα φανεί η ομάδα… η προσφορά του καθενός ξεχωριστά στο πρόγραμμα το ψηφιδωτό ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που έχει ανάγκη να δει και να παρακολουθήσει το πρωινό κοινό.

Δυστυχώς ο Μάρκος δεν έχει δεμένη ομάδα. Δεν έχουν χημεία τα πρόσωπα που είναι μαζί του και πέρα από το πλατό δεν προσφέρουν κάτι περισσότερο στην εκπομπή, με αποτέλεσμα και από το πουθενά ο πιο παραγωγικός να είναι ο Χρήστος Νέζος.
Επί της ουσίας τώρα το προσπέρασμα του Λιάγκα μόνο τυχαίο δεν είναι. Τα τυπάκια στον ΑΝΤ1 θορυβήθηκαν από το νέο προϊόν και έδειξαν επαγγελματίες απέναντι στο πάθημα που τους έγινε μάθημα. Η Τρυφίδου ως αρχισυντάκτρια παλεύει με θεριά-το ξέρω καλό μου έχω περάσει από το συγκεκριμένο πόστο-αλλά καταφέρνει να έχει άρτιο αποτέλεσμα.
Απο την άλλη τα καμπανάκια στο Mega έχουν αρχίσει να βαράνε. Σας το γράφαμε από την αρχή και το διαπίστωσαν και αυτοί τις τελευταίες ώρες. Δεν φτάνει μόνο ο Μάρκος. Η τηλεόραση δεν είναι Δελφινάριο. Απαιτείται ομάδα, πληροφορία, ενέργεια, δυναμική. Στοιχεία που κανείς δίπλα του δεν τα έχει.
Και το ερώτημα είναι ένα. Τους επέλεξε ο Μάρκος ή το Mega;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση