GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήρθη η κατάσταση φυσικής καταστροφής στο Μπουργκάς

Στην άρση της κατάστασης φυσικής καταστροφής στην περιφέρεια Μπουργκάς στα παράλια της Βουλγαρίας, που επλήγη από σφοδρές βροχοπτώσε...


Στην άρση της κατάστασης φυσικής καταστροφής στην περιφέρεια Μπουργκάς στα παράλια της Βουλγαρίας, που επλήγη από σφοδρές βροχοπτώσεις το σαββατοκύριακο, προχώρησε η περιφερειακή διοίκηση.
Τα χωριά Σινεμόρετς και Ρέζοβο παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και είναι αποκομμένα από την υπόλοιπη χώρα, καθώς υπερχείλισε ο ποταμός Βελέκα κοντά στο σημείο που εκβάλλει στη Μαύρη Θάλασσα, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Η καταστροφή στην περιοχή Μπουργκάς στοίχισε τη ζωή μιας 39χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε πνιγμένη στο δήμο Πρίμορσκο χθες το πρωί.
Στην περιφέρεια Γκάμπροβο παραμένει σε ισχύ η κατάσταση καταστροφής καθώς χιονοθύελλες έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.
Η κακοκαιρία που πλήττει τη βόρεια Βουλγαρία κράτησε κλειστά 31 σχολεία στην περιφέρεια του Γκάμπροβο, έξι σχολεία στην περιφέρεια Λόβετς, δύο σχολεία και εννέα παιδικούς σταθμούς στην περιφέρεια Ράζγκραντ και ένα σχολείο στην περιφέρεια Σιλίστρα, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας και Επιστημών.
Η κατάσταση έχει αρχίσει με αργούς ρυθμούς να εξομαλύνεται στο οδικό δίκτυο της χώρας. Όλοι οι δρόμοι είναι προσβάσιμοι, αλλά τα οχήματα υποχρεωτικά πρέπει να φέρουν χειμερινό εξοπλισμό.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση