GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποδοκιμασίες πολιτών στον Ντινόπουλο - Οικογένειες ξεσπιτώθηκαν και θα μείνουν σε ξενοδοχεία

Ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος βρέθηκε στον δήμο Περιστερίου για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις των επιχειρήσεων τη...



Ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος βρέθηκε στον δήμο Περιστερίου για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις των επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής μετά τις πλημμύρες στην περιοχή.
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής επιχειρούν για άντληση υδάτων και απεγκλωβισμούς μετά από εκατοντάδες κλήσεις που έχουν δεχθεί από όλο το Λεκανοπέδιο και όχι μόνο.
Την ώρα που ο Αργύρης Ντινόπουλος μιλούσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, πολίτες των περικύκλωσαν και ζήτησαν εξηγήσεις για τη σημερινή τραγική κατάσταση της Αθήνας μετά τις βροχές.
"Δεν θα απολογηθώ εγώ για το ΠΑΣΟΚ που κυβερνούσε τα περισσότερα χρόνια", απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών.
"Είναι η 15η φορά που πλημμυρίζουμε τα τελευταία χρόνια, δεν πάει άλλο", ανέφερε δημότης που τον πλησίασε.

Οικογένειες ξεσπιτώθηκαν
"Είμαι σε κατάσταση οργής", τόνισε μεταξύ άλλων τον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος κάνοντας λόγο για "μπαζωμένα ρέματα".

Ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζανέτος τόνισε λίγο νωρίτερα ότι "δεν αναζητείται κάποιος αυτό μας δίνει την ελπίδα ότι όλα θα είναι καλά όταν αντληθούν τα νερά". "Λόγω των πλημμυρών στα σπίτια, έχουμε εγκαταστήσει ήδη σε ξενοδοχεία 10 οικογένειες", τόνισε.

Αυτή την ώρα επιχειρούν 150 πυροσβέστες με 70 οχήματα, αλλά όπως επισημαίνουν από την Πυροσβεστική θα χρειαστούν αρκετές ώρες για να αποκασταθούν τα προβλήματα.
Ακόμα ένα όχημα της Πυροσβεστικής βρίσκεται στο ΤΕΙ Αιγάλεω, καθώς υπάρχει κλήση για πλημμυρισμένο υπόγειο. Τα προβλήματα επικεντρώνονται αυτή την ώρα σε Περιστέρι, Ίλιον, Αχαρνές και Μενίδι με τις περισσότερες κλήσεις να αφορούν σε αντλήσεις υδάτων.

Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου μετέβη στη Νίκαια που έχει πληγεί σοβαρά από τις καταστροφές, ενώ δήλωσε ότι "αυτή την ώρα δεν περισσεύει χρόνος για αντιπολίτευση, δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για έργα".

Τις 500 ξεπερνούν, μέχρι στιγμής, οι κλήσεις για βοήθεια προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω της έντονης βροχόπτωσης που συνεχίζεται σε κάποιες περιοχές του Λεκανοπεδίου. Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν σε περιοχές του Πειραιά, Παλαιού Φαλήρου και του Περιστερίου.

Οι κλήσεις προέρχονται κυρίως από το Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα, τη Νίκαια, το Αιγάλεω και τον Κορυδαλλό, όπου σε πολλά σημεία συσσωρεύτηκαν ύδατα. Αρκετές ήταν οι κλήσεις και για μετακινήσεις δέντρων και άλλων αντικειμένων που είχαν πέσει σε δρόμους μπλοκάροντας την κυκλοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση