GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακουργηματική δίωξη (σε νυν βουλευτή της ΝΔ!) για την ανύπαρκτη συντήρηση των Ολυμπιακών ακινήτων...

Ποινικές ευθύνες στους αρμοδίους για τη συντήρηση και χρήση ακινήτων, που χρησιμοποιήθηκαν για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθή...

Ποινικές ευθύνες στους αρμοδίους για τη συντήρηση και χρήση ακινήτων, που χρησιμοποιήθηκαν για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, αποδίδει η εισαγγελία έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε σχετικά με τον τρόπο αξιοποίησής τους.
Η πολύμηνη έρευνα της εισαγγελίας οδήγησε ήδη στην άσκηση ποινικής για την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του πρώην προέδρου της εταιρείας «Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ» -η οποία έχει απορροφηθεί πλέον από άλλο νομικό πρόσωπο του Δημοσίου- Κωνσταντίνου Ματάλα.
Ταυτόχρονα, διαβιβάστηκε στη Βουλή αίτημα της εισαγγελίας για άρση ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Διονύση Σταμενίτη (φωτογραφία), διαδόχου του κ. Ματάλα στην προεδρία της εταιρείας, προκειμένου να δοθεί έγκριση για την άσκηση δίωξης, επίσης για κακουργηματική απιστία σε βάρος του.
Την υπόθεση των επίμαχων ακινήτων, των οποίων η διαχείριση είχε ανατεθεί στην εταιρεία «Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ» ερεύνησαν οι εισαγγελείς Σωτήρης Μπουγιούκος και Ελένη Σίσκου, ύστερα από καταγγελίες στον Τύπο για πλημμελή συντήρηση και μη μεταολυμπιακή αξιοποίηση της επίμαχης περιουσίας του Δημοσίου, που είχε κόστος άνω των 10 δισ. ευρώ.
Οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί, με το πέρας της έρευνάς τους, κρίνουν ότι προκύπτουν ποινικές ευθύνες των επικεφαλής της ελεγχόμενης εταιρείας, στους οποίους καταλογίζεται ότι δεν μερίμνησαν για την καλή συντήρηση και χρήση των περιουσιακών στοιχείων, τα οποία πέρασαν στη διαχείριση της «Ολυμπιακά Ακίνητα».
Σημειώνεται ότι η εταιρεία είχε αναλάβει τη μεταολυμπιακή συντήρηση και χρήση σταθερών και των κινητών κατασκευών, που χρησιμοποιήθηκαν στην Ολυμπιάδα, εκτός από τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Η δικογραφία, που αφορά τη διοίκηση του κατηγορουμένου Κ. Ματάλα, ανατέθηκε σε ανακριτή.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

2 σχόλια

  1. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ!

    Ο «Μέγας Αντιμνημονιακός» (μόνον τύποις, έφερνε βλέπεις νούμερα ακροαματικότητας αυτό) και… «λαϊκός» Δεξιός, Γιώργος Τράγκας, απέδειξε μέσα σε ένα καλοκαίρι, πόσο χυδαία πουλημένος, ανήθικος και αναξιοπρεπής μπορεί να είναι ένας δεξιός δημοσιογράφος-πολιτικός απατεώνας.

    Τι συνέβη αυτό το καλοκαίρι (που ωρίμαζε σιγά-σιγά από καιρό) και ο ανυπόληπτος δεξιός εκδότης, άλλαξε το «αντιμνημονιακό» του παραμύθι, την ώρα που η χώρα πεινάει και εξαθλιώνεται και έγινε σφόδρα Σαμαρικός;

    ΕΡ: Εκβιάστηκε από το Μαξίμου, όπως πολλάκις έχει παραδεχτεί (ότι το ραδιόφωνο, στο οποίο εργάζεται και ο ίδιος ο Ν. Χατζηνικολάου, δεχόταν απειλές και εκβιασμούς από το περιβάλλον Σαμαρά) και δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς;

    ΑΠ: Όχι, με τίποτα. Αν ήταν έτσι, θα είχε αλλάξει «ρότα» εδώ και καιρό.

    ΕΡ: Τον εξαγόρασαν; Πουλήθηκε στα συμφέροντα; Του έταξαν κάτι;

    ΑΠ: Το πιθανότερο! Αυτή είναι η μόνη λογική εξήγηση της μεταστροφής του!

    Που μας οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι όλος αυτός ο δήθεν «αντιμνημονιακός» οίστρος, η δήθεν αγανάκτηση και το γάβγισμα κατά της Μέρκελ, δεν ήταν αντίδραση από θέσεις αρχών, αλλά ένας ξεκάθαρα φθηνός, πολιτικός εκβιασμός εκ μέρους του, μόνο και μόνο για να εισπράξει οικονομικά οφέλη ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ «ΠΑΙΖΟΥΝ», ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΜΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!

    Απερίγραπτα φθηνός, χυδαίος και αναξιοπρεπής αντιπερισπασμός!

    Αλλά για τον Γιώργο Τράγκα και τύπους σαν αυτόν, ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ!

    Ποιος έχασε την αξιοπρέπεια του, για να την βρουν αυτοί οι πολιτικά απερίγραπτοι τύποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ "ΖΗΤΑΕΙ" Η ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΞΙΑΣ-ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "...ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ-ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΣΒΗΣΙΜΟ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΕΥΝΟΪΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ"!

    ΠΟΥ ΖΟΥΝ;;; ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ;;;

    ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ... ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ!!!

    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!!

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΤΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΑΙΣΧΟΣ, ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση