GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φορτσάκης: Ατόπημα η συμπεριφορά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Ατόπημα χαρακτήρισε την συμπεριφορά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα ο πρύτανης του πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Φορτσάκης επιμέ...


Ατόπημα χαρακτήρισε την συμπεριφορά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα ο πρύτανης του πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Φορτσάκης επιμένοντας στον χαρακτηρισμό «ανωμαλία». «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν αποχώρησαν» δεν πήραν μαζί τους αυτούς που βοήθησαν να μπουν μέσα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φορτσάκης μιλώντας στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
Ελπίζω ότι δεν υπάρχει σκοπιμότητα, καλώ όλα τα κόμματα να αφήσουν το Πανεπιστήμιο να κάνει τη δουλειά του, συμπλήρωσε ο κ. Φορτσάκης.
Παράλληλα εξήγησε ότι η απόφαση της διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι να δηλώνουν την ταυτότητά τους όσοι εισέρχονται στο κεντρικό κτίριο του ΕΚΠΑ και μόνο καθώς, όπως είπε, το μέτρο δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί στα άλλα κτίρια του πανεπιστημίου. «Και επιτέλους ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ το εφαρμόζει στην είσοδο των γραφείων του» σημείωσε με νόημα. «Όταν απαιτούμε να μην γίνεται έλεγχος είναι σαν να λέμε ότι μην αφήνετε την σύγκλητο να λειτουργήσει» εξήγησε ο πρύτανης του ΕΚΠΑ υπενθυμίζοντας τις περιπτώσεις διακοπών της Συγκλήτου από εισβολές ομάδων φοιτητών.
Όσον αφορά τέλος τις ενέργειες του διευκρίνισε ότι δεν έχει υποβάλει μήνυση αλλά έχει καταθέσει στην αστυνομία για τα γεγονότα των τελευταίων ωρών τονίζοντας ότι οι φοιτητές δεν έχουν κάνει ζημιά στο κτήριο.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση