GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΙΑ από τον χρυσό σκόρερ του ντέρμπι ΑΥΛΩΝΙΤΗ

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Τάσος Αυλωνίτης που έβαλε το χρυσό γκολ στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!  Ο Τάσος Αυλωνίτης ήταν...


Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Τάσος Αυλωνίτης που έβαλε το χρυσό γκολ στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός! 

Ο Τάσος Αυλωνίτης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού και μιλώντας στους συμπαίκτες του μετά το τέλος του αγώνα τόνιζε πως ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα.
Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός βρέθηκε πολύ κοντά στο να δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο αλλά τελικά η μοίρα τον έφερε να είναι εκείνος που θα κρίνει το ντέρμπι των «αιωνίων.
Φυσικά, όπως έλεγε στους συμπαίκτες του, όταν άκουσε τον κόσμο να πανηγυρίζει μετά την κεφαλιά που έπιασε, τρελάθηκε από τη χαρά του.
«Πήρα την κεφαλιά και στη συνέχεια άκουσα το γκολ από τον κόσμο. Γύρισα, είδα τη μπάλα στα δίχτυα και τρελάθηκα από τη χαρά μου. Μου βγήκε η ένταση στους πανηγυρισμούς, ήταν μοναδικό το συναίσθημα»., έλεγε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση