GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβράβευση με νέο συμβόλαιο για Στάριτζ

Από την στιγμή που η Λίβερπουλ απέκτησε τον Ντάνιελ Στάριτζ έναντι περίπου 15.5 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2013 από την Τσέλσι, ο ...


Από την στιγμή που η Λίβερπουλ απέκτησε τον Ντάνιελ Στάριτζ έναντι περίπου 15.5 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2013 από την Τσέλσι, ο 25χρονος επιθετικός έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστής για τους «κόκκινους».
Μάλιστα, η αγγλική ομάδα σκοπεύει να τον… επιβραβεύσει για τη μέχρι πρότινος πορεία του, προτείνοντάς του νέο-βελτιωμένο συμβόλαιο συνεργασίας.
Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, θέλει να επεκτείνει τη μεταξύ τους συμφωνία έως το καλοκαίρι του 2019 (τώρα είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2018), ενώ παράλληλα θα αυξήσει τις απολαβές του στις 200.000 ευρώ την εβδομάδα, γεγονός που θα τον κάνει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του συλλόγου.
Φέτος η σεζόν μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ιδανικά για τον διεθνή Άγγλο, καθώς έχασε αρκετά παιχνίδια λόγω του τραυματισμού του στο μηρό, ωστόσο άφησε τα διαπιστευτήριά τους στις δύο προηγούμενες.
Συγκεκριμένα, σε συνολικά 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Λίβερπουλ, ο Στάριτζ κατάφερε να βρει δίχτυα 35 φορές.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση