GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σπίτι μου η Ελλάδα»

Χαρούμενος που είναι μέλος της Καλλονής επισήμανε πως είναι ο Άντριου Χογκ, ο οποίος χαρακτήρισε την Ελλάδα ως το σπίτι του. Με δηλ...


Χαρούμενος που είναι μέλος της Καλλονής επισήμανε πως είναι ο Άντριου Χογκ, ο οποίος χαρακτήρισε την Ελλάδα ως το σπίτι του.
Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ο 29χρονος τερματοφύλακας υποστήριξε πως η ομάδα της Λέσβου αξίζει να βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ τόνισε πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να σκέφτεται το μέλλον του.
Επιπλέον, παραδέχτηκε πως το πέρασμά του από την Κύπρο, τον βοήθησε πολύ να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
-Που οφείλονται οι εξαιρετικές σου εμφανίσεις μέχρι στιγμής φέτος;
«Η Καλλονή είναι ένας σοβαρός σύλλογος με υψηλές προσδοκίες. Η διοίκηση πήρε τους σωστούς παίκτες το καλοκαίρι και δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα στην ομάδα για να πετύχει του στόχους της. Εβδομάδα με την εβδομάδα, προπονούμαστε καλά και δουλεύουμε σκληρά. Αυτό φαίνεται και στους αγώνες μας. Προσωπικά, είμαι χαρούμενος στην Λέσβο. Ο σύλλογος πιστεύει σ’ εμένα και πιστεύω πως του το ανταποδίδω στο γήπεδο».
-Πήγες στην Καλλονή το 2013 μετά από ένα πέρασμα στην Κύπρο. Πως κατάφερες να εγκλιματιστείς στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
«Το ελληνικό και το κυπριακό πρωτάθλημα είναι σχεδόν ίδια. Δε μου πήρε πολύ χρόνο να προσαρμοστώ μετά τη φυγή μου. Πέρασα τέλεια στην Κύπρο. Αγάπησα το κάθε λεπτό που αγωνίσθηκα εκεί».
-Έχεις δει τον εαυτό σου να παίρνει μεταγραφή σε μία από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες;
«Θα ήταν λάθος μου να κοιτάξω από τώρα το μέλλον. Αυτή την στιγμή, το μόνο που σκέφτομαι είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος στην Καλλονή και ο σύλλογος αξίζει να βρίσκεται μαζί με τους κορυφαίους του ελληνικού ποδοσφαίρου».
-Σου λείπει η πατρίδα σου;
«Για να είμαι ειλικρινής, δε μου λείπει τόσο πολύ η Μάλτα. Επιστρέφω σε αυτήν αρκετά συχνά, όταν αγωνίζομαι για την εθνική ομάδα. Η σύντροφός μου και η κόρη μου ζουν μαζί μου στην Λέσβο, επομένως η Ελλάδα έχει γίνει το σπίτι μου».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση