GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Πικέ σε αστυνομικούς: «Με ζηλεύετε γιατί είμαι διάσημος»

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, ο οποίος το βράδυ της.. Κυριακής επιτέθηκε σε α...



Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, ο οποίος το βράδυ της.. Κυριακής επιτέθηκε σε αστυνομικούς έξω από νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη.

Κι όμως, ο σύζυγος της διάσημης τραγουδίστριας Σακίρα επιτέθηκε φραστικά σε αστυνομικούς οι οποίοι τόλμησαν να κόψουν κλήση στον αδερφό του, ενώ δεν δίστασε να τους πει ότι τον ζηλεύουν, επειδή είναι διάσημος!

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «La Vanguardia» η αστυνομία σταμάτησε τον Πικέ και τον αδερφό του Μαρκ στις 02:30 τα ξημερώματα, ενώ κατευθύνονταν σε ένα καζίνο.

Οι αστυνομικοί έκοψαν κλήση στον Μαρκ καθώς πάρκαρε το όχημά του σε μια στάση λεωφορείων έξω από νυχτερινό κλαμπ για 15 λεπτά.

Ωστόσο, ο Πικέ δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ο αδερφός του πήρε κλήση για αυτό και εξοργισμένος άρχισε να επιτίθεται στους αστυνομικούς, λέγοντάς τους ότι τον ζηλεύουν επειδή είναι διάσημος και ότι έκοψαν κλήση γιατί είναι φτωχοί και θέλουν να πάρουν τα λεφτά από το πρόστιμο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο Πικέ δεν δίστασε να πει: «Δεν θα το πληρώσουμε αυτό το πρόστιμο γιατί θα πάρω τηλέφωνο το αφεντικό σας και θα το "σβήσει"»!

Στη συνέχεια, πήγε τη φραστική επίθεση ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας στους άντρες της αστυνομίας της Βαρκελώνης ότι το επάγγελμά τους είναι γ... και το πιο ντροπιαστικό σε όλο τον κόσμο!

Η εφημερίδα «La Vanguardia» δημοσίευσε, επίσης, φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ο άσσος της Μπαρτσελόνα να μιλά στους αστυνομικούς αλλά και να τσαλακώνει και να πετά στα πόδια τους το χαρτί με την κλήση!

Πάντως, όταν το περιστατικό είδε το «φως» της δημοσιότητας ο Πικέ έσπευσε να απολογηθεί στο Twitter για το «λάθος» του, αν και είπε ότι οι αστυνομικοί «υπερέβαλαν πολύ» σχετικά με τα όσα εκείνος τους είπε...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση