GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπέρ του Παναθηναϊκού, κατά της Δούρου ο Σγουρός

Επίθεση εναντίον της Ρένας Δούρου εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωση ο Γιάννης Σγουρός. Αφορμή στάθηκε η στάση της νέας Περιφερειάρχη σ...

Επίθεση εναντίον της Ρένας Δούρου εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωση ο Γιάννης Σγουρός. Αφορμή στάθηκε η στάση της νέας Περιφερειάρχη σχετικά με το κονδύλι που είχε εγκριθεί αρχικά για την ανακατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει, η διάδοχός του αποφεύγει να πάρει σαφή και ξεκάθαρη θέση και τονίζει ότι η κυρία Δούρου –εφόσον θέλει να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια των «πρασίνων»- θα πρέπει να καταθέσει αίτηση ανάκλησης του νόμου περί διπλής ανάπλασης και να προχωρήσει στην αποδέσμευση των χρημάτων για τα έργα στην ιστορική έδρα του «τριφυλλιού».

Η ανακοίνωση:

«Ως διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, στηριχθήκαμε στον πρόσφατο νόμο 4258/2014 που ψήφισε η Βουλή και επιτρέπει την διάθεση χρημάτων σε ερασιτεχνικά σωματεία για συντήρηση και επισκευή γηπέδων. Αξιοποιώντας το αποθεματικό της Περιφέρειας αποφασίσαμε να χρηματοδοτήσουμε την ανακατασκευή του ιστορικού γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η απόφαση του Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου (με την ισχυρή μειοψηφία του Προέδρου του) έκρινε πως δεν πρέπει να προχωρήσει το έργο επειδή υπάρχει ακόμα στα χαρτιά το σχέδιο για τη διπλή ανάπλαση και τη μεταφορά στον Ελαιώνα. Όλοι όμως γνωρίζουν επί της ουσίας, πως το σχέδιο αυτό έχει βαλτώσει. Έχουν αλλάξει πλέον όλα τα δεδομένα, κυρίως τα οικονομικά, από την εποχή που σχεδιάστηκε.

Θα περίμενε κανείς από τη νέα Περιφερειακή Αρχή να λάβει μια ξεκάθαρη θέση. Όχι άλλα να λέει προεκλογικά και άλλα σήμερα. Ούτε να περιμένει τον Παναθηναϊκό να κάνει αυτός Αίτηση Ανάκλησης.

Να αποφασίσει και να μας πει: Θέλει την ανάπλαση του γηπέδου; Αν τη θέλει θα έπρεπε να είχε κάνει Αίτηση Ανάκλησης, όπως λέει ο νόμος και να υποστηρίξει την άποψή της.

Αν δεν την θέλει να έρθει στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να ακυρώσει το έργο. Οι λογικές του βλέποντας και κάνοντας: «θα δούμε τι θα πει το Ελεγκτικό» (στο οποίο δεν θα συμμετάσχει), «θα δούμε τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός» κ.λ.π. δεν τιμούν κανέναν. Θυμίζουν κουτοπονηριές. Και την πίτα ολόκληρη, και το σκύλο χορτάτο δεν γίνεται…».

Πηγή: Sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Ουστ σιχαμερό πασοκόμουτρο της διαπλοκής!!

    Βρωμάς ντόπα από μακριά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση