GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαζαρίδης: Έχω στοχοποιηθεί

Απάντηση στον θόρυβο που δημιουργήθηκε για τη συμμετοχή του στην σύσκεψη του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη με την τρόικα, τη...


Απάντηση στον θόρυβο που δημιουργήθηκε για τη συμμετοχή του στην σύσκεψη του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη με την τρόικα, την Τρίτη, έδωσε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης.
Μιλώντας την Τετάρτη σε δημοσιογράφους μετά την συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης Νίκου Δένδια με την τρόικα, στην οποία ο κ. Λαζαρίδης συμμετείχε, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού ανέφερε:
«Δεν εκδιώχθηκα από την σύσκεψη. Έχω στοχοποιηθεί και βάλλομαι. Πολλοί εκτός και λίγοι εντός Ελλάδας δεν θέλουν να βγούμε από το μνημόνιο. Δεν θα χρειαστούμε άλλα χρήματα».

1 σχόλιο

  1. Νωρις το καταλαβε οτι το κεφαλαιο ειναι αδιστακτο και βρισκει παντοτε προσωρινους προδοτες- υπηρετες να το υπηρετουν (και με τη βλακωδη μαλιστα γνωμη οτι υπηρετουν εθνικα συμφεροντα) και μετα τους πετα σαν στημενες λεμονοκουπες να χαρουν τα οποια οφελη τους. Σαν πρωην αριστερος θαπρεπε να ξερει οτι οδρομος της αριστερας ειναι γεματος πληγες και αγκαθια και δεν θα πρεπε για λογους μικροπροθεσμων συμφεροντων να εγκαταλειπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση