GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε νέα επέμβαση θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες ο Παπαγεωργόπουλος

Και σε νέα επέμβαση θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες ο κρατούμενος πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος προκειμένου ...


Και σε νέα επέμβαση θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες ο κρατούμενος πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος προκειμένου να αντιμετωπιστεί η στένωση που εμφανίζει και στη δεξιά στεφανιαία αρτηρία.
Σήμερα, Τετάρτη, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος υπεβλήθη σε αγγειοπλαστική στην περισπωμένη στεφανιαία αρτηρία στη Στεφανιαία Μονάδα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο, ο κ. Παπαγεωργόπουλος υποβλήθηκε σε υψηλού κινδύνου σύμπλοκη αγγειοπλαστική στην περισπωμένη αρτηρία, αντιμετωπίστηκαν πέντε στενώσεις εκ των οποίων οι τρεις με μπαλόνι ενώ οι δύο, που αφορούσαν επαναστένωση σε παλαιότερα τοποθετηθέν και ήδη θραυσμένο στεντ, αντιμετωπίστηκαν με επιτυχή τοποθέτηση τριών στεντ.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση