GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρ. Παναγιωτόπουλος: "Δέχτηκα βρώμικο πόλεμο..."

Φεύγω απ’ το Μega μετά από 23 χρόνια Μου είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο,  να περιγράψω τα συναισθήματά μου σήμερα 10 Οκτωβρίου του 2014. ...

Φεύγω απ’ το Μega μετά από 23 χρόνια
Μου είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο, να περιγράψω τα συναισθήματά μου σήμερα 10 Οκτωβρίου του 2014.
Μετά από 11,5 χρόνια στο τιμόνι της Ενημέρωσης του Μega υπέβαλα την παραίτησή μου, για λόγους που θα αναφέρω λεπτομερώς σε επόμενο σημείωμά μου.
Προς το παρόν θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου δημοσιογράφους, σκηνοθέτες, παραγωγούς, τεχνικούς και οπερατέρ, για το έργο τους όλα αυτά τα χρόνια. Για την προσφορά τους στο σταθμό και τη στήριξη στο πρόσωπό μου.
Τα δάκρυα πολλών από αυτούς στον τελευταίο μου χαιρετισμό αποτελούν τα σημαντικότερα «γαλόνια» μου…
Μαζί χτίσαμε έναν πανίσχυρο ενημερωτικό τομέα, μαζί διαχειριστήκαμε κορυφαίες στιγμές της πολιτικής και της οικονομικής ζωής του τόπου, μαζί κερδίσαμε την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων Ελλήνων, μαζί περάσαμε φουρτούνες και φουρτούνες.
Μαζί χτίσαμε και το νέο δελτίο Ειδήσεων, τη διαφορετική ενημερωτική πρόταση την οποία παρουσιάσαμε στις 29 Σεπτεμβρίου. Πρόταση που αγκάλιασαν αμέσως οι πολίτες.
Εύχομαι στους αγαπημένους μου συναδέλφους καλή τύχη από δω και μπρος. Η αξία τους είναι μεγάλη και η μαχητικότητά τους απαράμιλλη.
Πιστεύω ότι θα σταθούν όρθιοι, ακόμη και αν βρεθούν απέναντι σε βρώμικο πόλεμο, σαν αυτόν που αντιμετώπισα εγώ.
Άθλιοι παπαγάλοι έφτασαν στο σημείο να γράψουν (καθ’ υπαγόρευσιν) ακόμη και ότι συνάντησα τον πρωθυπουργό και του ζήτησα «προστασία». Τέτοια ξεφτίλα.
Πολύ σύντομα θα λογοδοτήσουν για όλα αυτά…

6 σχόλια

  1. ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ "ΖΗΤΑΕΙ" Η ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΞΙΑΣ-ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "...ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ-ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΣΒΗΣΙΜΟ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΕΥΝΟΪΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ"!

    ΠΟΥ ΖΟΥΝ;;; ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ;;;

    ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ... ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ!!!

    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!!

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΤΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΑΙΣΧΟΣ, ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χέρι – χέρι με τον Πρετεντέρη...

    Διαμαρτυρήθηκε η Τρέμη ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε καθόλου σε αυτήν. Ο Σαμαράς πήρε 155 ψήφους. Ο Πρετεντέρης θα έπαιρνε χαλαρά 185 ψήφους. Πάει ο Βορίδης...

    Το νέο σύνθημα της Ν. Δ. : «Χέρι – χέρι με τον Πρετεντέρη».

    Αλλάζει και το κλασικό σήμα του Μέγκα σε...«Σαμαρά mou».

    Διαμαρτυρήθηκε η Τρέμη ότι ο Σαμαράς δεν αναφέρθηκε καθόλου σε αυτήν.

    Διαμαρτυρήθηκε επίςης ο ΑΝΤ1 για την προβολή του Μέγκα. Έτσι στην επόμενη ομιλία του στη Βουλή ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει για Σκορδά- Λιάγκα.

    Ο Σαμαράς πήρε 155 ψήφους. Ο Πρετεντέρης θα έπαιρνε χαλαρά 185 ψήφους .

    Πάει ο Βορίδης. Στο επόμενο ταξίδι Σαμαρά , μπαίνει αναπληρωτής πρωθυπουργός ο Πρετεντέρης.

    Υπάρχει επίσης η σκέψη να διοριστεί ο εκλεκτός παρουσιαστής Αρχιεπίσκοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είσαι περήφανος για το άκρως πετυχημένο Δελτίο Προπαγάνδας που έχτισες τα τελευταία 11,5 χρόνια. Δεν θα μας λείψεις καθόλου παπαγαλάκι... καλά ξεκουμπίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, αργά το βράδυ στη Βουλή, "πέταξε το γάντι" στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη και της ζήτησε να καλέσει τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να καταθέσει στην έρευνα προκειμένου να δικαιολογήσει την δήλωση του, του περασμένου Ιουνίου, ότι "Βρήκε 180 βουλευτές για να ψηφίσουν και να εκλέξουν πρόεδρο της Δημοκρατίας".

    Οπως σημείωσε η βουλευτής "Στην έρευνα πρέπει να κληθεί και ο Αντώνης Σαμαράς να εξηγήσει "τι εννοούσε τον Ιούνιο του 2014, όταν έλεγε ότι έχει τους 180 βουλευτές που χρειάζεται για να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας;;

    Πώς τους είχε; Και από πού το γνώριζε και προκαταλάμβανε την ψήφο του Φεβρουαρίου όταν οι ΚΟ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί ήταν λίγο πάνω από τους 150;", τόνισε η βουλευτής υπονοώντας οργανωμένο σχέδιο χρηματισμού τους.

    Επίσης στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξέφραζαν την απορία τους για την ανυπαρξία αντίδρασης της Δικαιοσύνης στην δήλωση του βουλευτή της ΝΔ και αντιπροέδρου της Βουλής, Γιώργου Καλαντζή περί δωροδοκίας από τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτών που θα καταψηφίσουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

    "Όποιος δεν ψηφίσει είναι αργυρώνητος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. "Τα έχει πάρει", από τον ΣΥΡΙΖΑ", δήλωσε ο Γ.Καλαντζής

    "Η δήλωση Σκουρλέτη μπροστά σε αυτή, είναι παρωνυχίδα, αλλά δυστυχώς εδώ δεν είδαμε τα ανακλαστικά που επέδειξε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην περίπτωση Σκουρλέτη", ανέφερε χαρακτηριστικά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη κοινοβουλευτική εμπειρία.

    Καθαρή θέση υπέρ ΣΥΡΙΖΑ έλαβε και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβέλης ο οποίος σε παρέμβασή του ουσιαστικά συμπαρατάχθηκε με την δήλωση Σκουρλέτη και τόνισε ότι "Μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος είναι προσδεμένο με επιχειρηματικά συμφέροντα... και έχουν σχέση "δούναι και λαβείν" κάτω από το τραπέζι".

    Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατήγγειλε ακόμα ότι "Κάποια κόμματα (σ.σ. εννοώντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) εν μέσω κρίσης έλαβαν δάνεια, αν και οι κάνουλες των τραπεζών είχαν κλείσει για πολίτες και επιχειρήσεις, ενώ αναρωτήθηκε αν «είναι «κόκκινα» αυτά τα δάνεια «ή μήπως αναχρηματοδοτούνται από τις ίδιες τις τράπεζες, για να μην καταταγούν στη λίστα των κόκκινων δανείων;"

    Νωρίτερα, ανάλογη καταγγελία είχε κάνει και ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, υποστηρίζοντας ότι το 2013 η ΝΔ έλαβε δάνειο, ύψους 14,6 εκατ. ευρώ.

    Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε: "Ας μην ελπίσουμε ότι θα κλείσουν τα ρήγματα της διαφάνειας και αυτό γιατί το μεγάλο ζήτημα είναι ότι υπάρχει πρόσδεση μεγάλου μέρους του πολιτικού συστήματος με επιχειρηματικά συμφέροντα. Η προνομιακή μεταχείριση κόμματος ή κομμάτων από οργανωμένα συμφέροντα -που με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουν πρόσβαση στις δημόσιες προμήθειες- έχει αντάλλαγμα, το οποίο δεν αποτιμάται χρηματικά, διότι έχει προηγηθεί το δούναι και λαβείν...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή





  5. Δεν υπάρχει πιό αποκρουστικός αχυράνθρωπος-πιόνι της ΔΟΛ-ιας Διαπλοκής, πιστό σκυλί και γιουσουφάκι του Μπόμπολα και του Ψυχάρη, από τον Σταύρο Θεοδωράκη!!!

    Δεν μπορώ να καταλάβω, σε τι διαφέρει ο αχυράνθρωπος της Διαπλοκής- Σταύρος Θεοδωράκης, από τον γελοίο Τζήμερο του 0,5-1%;;;;

    Το ίδιο αποκρουστικός, νεο-φιλελεύθερος και δεξιό κουμάσι είναι και ο "Ποταμίσιος" Θεοδωράκης!!!

    ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ- ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ "ΠΟΤΑΜΙ", ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ!!!

    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!

    ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή





  6. ΑΥΤΟΙ είναι οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ!

    Δεν ψήφισαν στην ευρωβουλή οι εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του “Ποταμιού” για τις γερμανικές αποζημιώσεις!

    ΟΧΙ ΨΗΦΙΣΑΝ:

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ
    ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ
    ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ
    ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
    ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
    ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ
    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΥΡΚΟΣ
    ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση