GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Επείγουσα έγκριση σε δύο νέα διαγνωστικά τεστ για τον Έμπολα

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών έδωσε επείγουσα έγκριση σε δύο νέα τεστ της BioFire Defense που εντοπίζ...



Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών έδωσε επείγουσα έγκριση σε δύο νέα τεστ της BioFire Defense που εντοπίζουν τον Έμπολα σε ανθρώπους.
Η FDA ανέφερε σε ανακοίνωση Τύπου πως συνεργάζεται στενά με την BioFire Defense, η οποία έχει την έδρα της στο Σολτ Λέικ, προκειμένου να αποκτήσει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά απόδοσης που θα επιτρέψουν να δοθεί η έγκριση για τεστ Έμπολα.

"Καταλαβαίνουμε τη σημασία που έχει η ταχεία διάγνωση κρουσμάτων Έμπολα στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό. Η FDA είναι δεσμευμένη να συνεργαστεί με εταιρίες με τον πιο γρήγορο τρόπο προκειμένου να αυξήσει τη διαθεσιμότητα εγκεκριμένων διαγνωστικών τεστ Έμπολα για επείγουσα χρήση κατά τη διάρκεια της επιδημίας αυτής", ανέφερε η υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση