GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μου κάνουν προξενιά, αλλά μου αρέσει που είμαι μόνη»

Ο χωρισμός της με τον 27χρονο χορευτή και χορογράφο Casper Smart έγινε γνωστός το Μάιο, όταν και αποφάσισαν να δώσουν τέλος σ...

Ο χωρισμός της με τον 27χρονο χορευτή και χορογράφο Casper Smart έγινε γνωστός το Μάιο, όταν και αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους μετά από δύο και κάτι χρόνια. Έκτοτε, η Jennifer Lopez απολαμβάνει την εργένικη ζωή της, την οποία και απ’ ότι δηλώνει δεν θέλει να αλλάξει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Daily Mirror, η λατίνα σταρ τόνισε πως της αρέσει που είναι μόνη, αν και οι φίλοι της τής κάνουν συνέχεια προξενιά, προκειμένου να την αποκαταστήσουν.

«Επιμένουν να μου βρουν άνδρα και επιδιώκουν συνεχώς να με γνωρίζουν σε κόσμο. Δεν καταλαβαίνουν όμως πως θέλω να είμαι single. Το να είμαι με κάποιον, αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί προτεραιότητα για μένα. Μπορεί βέβαια τόσα χρόνια να μπαινοβγαίνω σε σχέσεις, όμως δεν ντρέπομαι γι’ αυτό και χαίρομαι για τα μαθήματα που έχω πάρει», ανέφερε η 45χρονη και συνέχισε:

«Ο άνδρας που θα καταφέρει να μπει στη ζωή μου και να μείνει θα πρέπει να ασκεί θετική επιρροή και να αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά μου».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση