GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο-ΣΟΚ: Δείτε τον Ντιέγκο Μαραντόνα να είναι λιώμα στο μεθύσι και να χτυπάει την σύντροφο του

Τηλεοπτικός σταθμός παρουσιάζει σε video τον Ντιέγκο Μαραντόνα, μάλλον κάτω από την επήρεια αλκοόλ, να επιτίθεται στην άλλοτε ...



Τηλεοπτικός σταθμός παρουσιάζει σε video τον Ντιέγκο Μαραντόνα, μάλλον κάτω από την επήρεια αλκοόλ, να επιτίθεται στην άλλοτε σύντροφό του Ρόσιο Ολίβα και να την χαστουκίζει.

Αυτό προβλήθηκε από την εκπομπή «Nosotros al Mediodi­a», με την 24χρονη Ολίβα να τραβάει μυστικά στην κάμερα τον Μαραντόνα την ώρα που εκείνος άφηνε εξοργισμένος τον καναπέ του για να της πετάξει από τα χέρια το κινητό τηλέφωνο!

Το video μάλιστα που είδε το φως της δημοσιότητας (τραβήχτηκε πριν μερικά χρόνια) τελειώνει με την Ολίβα να ζητάει επανειλημμένα από τον Μαραντόνα να σταματήσει να τη χτυπάει!

Φυσικά αμέσως μετά την προβολή του επίμαχου υλικού, υπήρξε κατακραυγή από τα media για τον Αργεντίνο, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας:

«Ναι, πέταξα τo τηλέφωνο αλλά ορκίζομαι στο Θεό ότι δεν έχω σηκώσει ποτέ το χέρι μου σε γυναίκα. Το επεισόδιο άρχισε και τελείωσε εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση