GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Σάββατο δικάζεται ο άνδρας που εκτέλεσε σκύλο στην αυλή του σπιτιού του ιδιοκτήτη του...

Ελεύθερος αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 68χρονος άνδρας από τα Μοιραίκια, ο οποίος χθες βράδυ πυροβόλησ...



Ελεύθερος αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 68χρονος άνδρας από τα Μοιραίκια, ο οποίος χθες βράδυ πυροβόλησε και σκότωσε ένα σκυλί 15 μηνών.

Μετά την απολογία του ο δράστης αναμένεται να δικαστεί το ερχόμενο Σάββατο 4 Οκτωβρίου, το πρωί, στο Αυτόφωρο Δικαστήριο Πατρών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στα Μοιραίικα Πατρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας άνδρας ηλικίας 68 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκτονία και παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα, ο 68χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα σκύλο ιδιοκτησίας 44χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών μετέβησαν στα Μοιραίικα, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη.

Στην κατοχή του βρέθηκε το όπλο με το οποίο είχε πυροβολήσει και δύο φυσίγγια τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ο ιδιοκτήτης του ζώου εντόπισε σε ποιο σπίτι μπήκε ο δράστης και κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος και κρατείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Δυστυχώς το σκυλί είχε χάσει πολύ αίμα και αν και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο ο γιατρός δεν μπόρεσε να το σώσει. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση