GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Έλτον Τζον ζητά την αγιοποίηση του Πάπα Φραγκίσκου!

Τον χαρακτηρίζει «ένα θαύμα ταπεινότητας στην εποχή της ματαιοδοξίας»... Αφού δήλωσε πως αν ο Ιησούς Χριστός ζούσε σήμερα, θα ...



Τον χαρακτηρίζει «ένα θαύμα ταπεινότητας στην εποχή της ματαιοδοξίας»...
Αφού δήλωσε πως αν ο Ιησούς Χριστός ζούσε σήμερα, θα ενέκρινε τους γάμους των ομοφυλόφιλων, ο Έλτον Τζον εξέφρασε δημοσίως τον θαυμασμό του για τον Πάπα Φραγκίσκο, λέγοντας πως είναι ο ήρωάς του και ζητώντας να αγιοποιηθεί!

Σε δηλώσεις του την Τρίτη σε συνέδριο για το AIDS στη Νέα Υόρκη, ο 67χρονος τραγουδιστής εξήρε τον Πάπα και τις προτάσεις του υπέρ της κατάργησης της «τιμωρίας» για τους ομοφυλόφιλους και της αποδοχής τους στην Καθολική Εκκλησία.

«Είναι ένας συμπονετικός, τρυφερός άνθρωπος που θέλει όλοι να συμπεριληφθούν στην αγάπη του Θεού», είπε ο Έλτον Τζον, μιλώντας για τον Πάπα, ενώ πρόσθεσε ότι είναι εκπληκτικό αυτό που προσπαθεί να κάνει, ενάντια σε τόσους πολλούς στην Εκκλησία.

Ωστόσο, ο Βρετανός καλλιτέχνης δεν σταμάτησε εκεί αλλά συνέχισε λέγοντας ότι ο Ποντίφικας είναι ατρόμητος και ζήτησε να αγιοποιηθεί γιατί -όπως είπε- «είναι ένα θαύμα ταπεινότητας στην εποχή της ματαιοδοξίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση