GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνα σταθεροποίησης στο χρηματιστήριο

Εικόνα σταθεροποίησης παρουσίασε η χρηματιστηριακή αγορά στο κλείσιμο της πρώτης συνεδρίασης της εβδομάδος, η οποία εξελίχθηκε σε «μ...


Εικόνα σταθεροποίησης παρουσίασε η χρηματιστηριακή αγορά στο κλείσιμο της πρώτης συνεδρίασης της εβδομάδος, η οποία εξελίχθηκε σε «μάχη» αγοραστών- πωλητών γύρω από τα κρίσιμα ψυχολογικά επίπεδα των 1.000 μονάδων.
Αρχικά η αγορά υποχώρησε κάτω από τα επίπεδα των 1.000 μονάδων καταγράφοντας κατώτερη τιμή στις 998,05 μονάδες (-0,68%), για να αντιδράσει ανοδικά στη συνέχεια έως τις 1.015,45 μονάδες (+1,05%), αντίδραση η οποία όμως αποδείχθηκε βραχύβια και η αγορά έκλεισε τελικά κοντά στα επίπεδα της Παρασκευής.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.005,55 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,07%.
Η αξία των συναλλαγών μειώθηκε σημαντικά σε σχέση με τις προηγούμενες συνεδριάσεις, κάτω από τα 100 εκατ. ευρώ και διαμορφώθηκε στα 85,19εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,27%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,35%.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση