GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενδυματολογική στροφή της βουλευτού Μ. Σόδη: Με μπλούζα ως τον… λαιμό στη Χίο

Με την καθιερωμένη παρέλαση των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων κορυφώθηκαν στη Χίο οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου ...


Με την καθιερωμένη παρέλαση των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων κορυφώθηκαν στη Χίο οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου του «ΟΧΙ». Όμως τις εντυπώσεις δεν έκλεψαν οι μαθητές και οι στρατιώτες που παρέλασαν με περηφάνια, ούτε ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Νότης Μηταράκης που εκπροσώπησε την κυβέρνηση, αλλά η κυρία Μαρία Σταυρινούδη – Σόδη.

Η βουλευτής -«ωχ Παναγιά μου»- που παραλίγο να προκαλέσει λιποθυμικό επεισόδιο στον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γιάννη Τραγάκη, όταν εμφανίστηκε με αβυσσαλέο ντεκολτέ στην ορκωμοσία της πριν από περίπου δύο μήνες, μπορεί αυτή τη φορά να ήταν πιο ντυμένη από ποτέ καλύπτοντας μέχρι και το λαιμό της, όμως το καλλίγραμμο σώμα της θα αναδεικνυόταν ακόμη και αν φορούσε… ράσο.
Η κυρία Σταυρινούδη έκλεψε όλα τα βλέμματα κατά την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Φορώντας ένα κομψό σκούρο μπλε κοστούμι το οποίο συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και με τον «αέρα» και τη χάρη μοντέλου που το έσκασε από την εβδομάδα μόδας, πλησίασε μία γυναίκα που φορούσε παραδοσιακή στολή του νησιού, πήρε το στεφάνι και το εναπόθεσε στο μνημείο. Αυτή ήταν η μόνη στιγμή που την «πρόδωσε» το ντύσιμό της και ειδικότερα το μοντέρνο γαλάζιο πουκάμισο το οποίο έδενε στο λαιμό, καθώς άφησε εκτεθειμένο το στήθος στους θεατές και το φωτογραφικό φακό της εφημερίδας “Πολίτης” της Χίου.
Από νωρίς πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει την οδό Δημοκρατίας προκειμένου να παρακολουθήσει την παρέλαση, που ήταν και η πρώτη για τη νέα δημοτική αρχή Χίου. Απέναντι από την εξέδρα των επισήμων το Εργατικό Κέντρο ανήρτησε πανό με το σύνθημα «1940: ΟΧΙ, 2014: Παρ’ τα όλα». Από την πλευρά του ο κ. Μηταράκης απηύθυνε μήνυμα ενότητας, λέγοντας «θυμόμαστε τους ένδοξους αγώνες και τις σημαντικές στιγμές στην ιστορία μας. Θυμόμαστε όμως και θυσίες κι απώλειες, ανθρώπους που έπεσαν για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι. Τότε παλέψαμε και τα καταφέραμε. Σήμερα και πάλι παλεύουμε, διαφορετικά και θα τα καταφέρουμε».
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση