ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Πληροφορίες για την διαδικασία δικαστικής διεκδίκησης

Share it:


Η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος ανταποκρινόμενη σε σχετικά ερωτήματα των συναδέλφων αναφορικά με το θέμα, απευθύνθηκε στη Νομική Σύμβουλο της Ένωσης, Δικηγόρο Πειραιά κ. Σοφία Αποστόλου η οποία μας απέστειλε Ενημερωτικό Σημείωμα που απαντά με τρόπο σαφή και αναλυτικό στα τεθέντα ερωτήματα.

Επίσης, μας απέστειλε σχετικά έντυπα (εξουσιοδότηση, εργολαβικό δίκης, καρτέλα στοιχείων), η συμπλήρωση των οποίων απαιτείται για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για την δικαστική διεκδίκηση, με την άσκηση αγωγής ενώπιον του αρμοδίου Διοικητικού Πρωτοδικείου, της χρηματικής διαφοράς, μεταξύ των δεδουλευμένων αποδοχών που έχει λάβει το στέλεχος και εκείνων που ίσχυαν την 31-07-2012.

Η ΠΕΑΛΣ, προκειμένου διευκολυνθεί η διαδικασία και σε συνεργασία με το υπόψη δικηγορικό γραφείο, για όσους επιθυμούν να το επιλέξουν προς το σκοπό αυτό, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την συλλογή των απαιτούμενων δικαιολογητικών των ενδιαφερομένων, σε διαφορετική περίπτωση μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με τη Νομική Σύμβουλό στο τηλ. 210-4539321. Εμείς από την πλευρά μας σε κάθε περίπτωση παραμένουμε στην διάθεση των συναδέλφων για την παροχή οποιασδήποτε διευκρίνησης ή πληροφορίας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Σαϊτάκης Σπυρίδων Πασσάκος
Share it:
Reactions:

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση