GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H ΔΗΜΑΡ για την έκθεση σχετικά με την ανεργία στην Ελλάδα

Οι πολιτικές σκληρής λιτότητας συντηρούν το κοινωνικό ρήγμα και καθηλώνουν την οικονομία στο υφεσιακό τέλμα, όπως αποδεικνύε...



Οι πολιτικές σκληρής λιτότητας συντηρούν το κοινωνικό ρήγμα και καθηλώνουν την οικονομία στο υφεσιακό τέλμα, όπως αποδεικνύεται από τα δραματικά στοιχεία που αποκαλύπτει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε έκθεσή της για την απασχόληση στην Ελλάδα.

Η διαρκής αύξηση της μακροχρόνιας ανεργίας, η οποία έχει φτάσει σε ιστορικά υψηλό επίπεδο , η συρρίκνωση της παραγωγικότητας και η συστηματική μείωση των εισοδημάτων, ειδικά των οικονομικά ασθενέστερων στρωμάτων της κοινωνίας, επιβεβαιώνουν ότι απαιτείται άμεσα αλλαγή πολιτικής.

Η ΔΗΜΑΡ τονίζει ότι επείγει ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα, ικανό να αντιμετωπίσει την ύφεση, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και νέα εισοδήματα, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τις βαρύτατες κοινωνικές συνέπειες των πολιτικών που ασκούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση