GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα δικαστήρια Παπαρίζου - Τόνι: Η δικαστική διαμάχη δεν έχει τελειώσει ακόμα...

Όλοι αναρωτιούνται για την απουσία της... Εκείνη όμως ετοιμάζει τη δυναμική επιστροφή της. Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στο «ΕΓΩ W...



Όλοι αναρωτιούνται για την απουσία της...
Εκείνη όμως ετοιμάζει τη δυναμική επιστροφή της. Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στο «ΕΓΩ WEEKLY» μεταξύ άλλων για τις αρνητικές κριτικές, την προσωπική της ζωή, αλλά και την απουσία της απο την Ελλάδα.

«Ηταν συνειδητή επιλογή να λείψω για αρκετό διάστημα στην Σουηδία όταν κυκλοφόρησε ο δίσκος μου «One life» για να κάνω συναυλίες. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν εγκατέλειψα την Ελλάδα. Η βάση μου, το σπίτι μου είναι εδω» εξήγησε η τραγουδίστρια, ενώ εξομολογήθηκε: «Από όταν έχασα τον πατέρα μου το 2009, σκεφτόμουν πολλές φορές να φύγω για ένα διάστημα. Ήθελα τον χρόνο μου για να ανακαλύψω ξανά τη γλύκα της ζωής μου».

Σχετικά με τη δικαστική της διαμάχη με τον Τόνι Μαυρίδη, μετά τον χωρισμό τους, η Έλενα Παπαρίζου τόνισε: «Οφείλω να είμαι ειλικρινής. Δυστυχώς όχι, δεν έχει τελειώσει (η διαμάχη μας), δεν υπάρχει συνεννόηση, για αυτό δεν έχει βρεθεί και λύση. Είναι ένα θέμα που αφορά πια μόνο τους δυο μας και τον νόμο».

Στη συνέχεια, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τις αρνητικές κριτικές, που είχε δεχτεί, και πως τις αντιμετώπισε: «Όλα είναι μέσα στο ΠΑΙΧΝΊΔΙ της δημοσιότητας. Από την στιγμή που εκτίθεμαι, δυστυχώς είναι αναμενόμενο. Έχουν γραφτεί διάφορα κατα καιρούς, δεν ασχολούμαι. Δεν θέλω να τους κάνω χαρούμενους και να στεναχωρηθώ», συμπληρώνοντας παράλληλα: «Ετοιμάζω τόσο ωραιά πράγματα και τραγούδια που δεν θέλω να μου κλέβει τίποτα την θετική μου ενέργεια».

Τέλος, σχετικά με την προσωπική της ζωή, η ίδια δήλωσε: «Με τον Ανδρέα ταξιδεύουμε πολύ και οι δυο το τελευταίο διάστημα. Νομίζω ότι θα μας προκύψουν όλα γρήγορα, θα αποφασίσουμε ξαφνικά πως θα γίνει ο γάμος μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση