GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβέρνηση «εθνικού σκοπού» ζητούν Ζώης και Κουράκος

Σε δηλωση τους ο προεδρος της ΝΕΑς ΜΕΡΑς Χ.ΖΩΗΣ και ο βουλευτης της Γ.ΚΟΥΡΑΚΟΣ ζητούν Εθνική Αφύπνιση και Κυβέρνηση Εθνικού Σκοπού Τώρα! ...

Σε δηλωση τους ο προεδρος της ΝΕΑς ΜΕΡΑς Χ.ΖΩΗΣ και ο βουλευτης της Γ.ΚΟΥΡΑΚΟΣ ζητούν Εθνική Αφύπνιση και Κυβέρνηση Εθνικού Σκοπού Τώρα!
Η πολυεπίπεδη κρίση που συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους ήδη εξουθενωμένους Έλληνες,μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις που σηματοδοτήθηκαν από την ωμή επίθεση των αγορών ενόψει της διακυρηγμένης πρόθεσης της κυβέρνησης να επισπεύσει την έξοδο της πατρίδας μας από το μνημόνιο,απαιτεί από τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου σύνεση,ωριμότητα και συνενόηση με βάση το Εθνικό Συμφέρον.
Η Νέα ΜΕ.Ρ.Α με αίσθημα ευθύνης έθεσε από την πρώτη στιγμή,ως πρώτης προτεραιότητας προϋπόθεση για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση,τη συγκρότηση κυβέρνησης Εθνικού Σκοπού για να διαπραγματευθεί το χρέος και να συντάξει και να εφαρμόσει ένα σχέδιο για την θεσμική (συνταγματική αναθεώρηση) και την παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας.
Οι τελευταίες εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα,η πρόταση Νίμιτς για το σκοπιανό,τα επεισόδια εις βάρος ομοεθνών μας στη Β.´Ηπειρο και οι εντεινόμενες προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και ιδιαίτερα στην κυπριακή ΑΟΖ που λίγο απέχουν από περαιτέρω κλιμάκωση,υπενθυμίζουν στις πολιτικές δυνάμεις ότι πέρα και πάνω από τα μικροκομματικά παιγχνίδια και την κομματική ιδιοτέλεια βρίσκεται η Ελλάδα.
Επιβάλλεται Τώρα Εθνική Αφύπνιση και Κυβέρνηση Εθνικού Σκοπού.

2 σχόλια

  1. Με άλλον πρωθυπουργό φυσικά είμαστε όλοι σύμφωνοι αρκεί να το δεχτούν οι Νεοδημοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το να αλλαξεις προσωπα με την ιδια πολιτικη δεν εχει νοημα. Πρωτα πρωτα θα πρεπει να συμφωνηθει ποια πολιοικη απιτειται και μετα να γινει οπιαδηποτε κυβερνηση για να την υλοποιησει, Αφηνουν ομως αυτοι που λυμαίνονται τον τοπο και που τους ανεχομαστε ακομα αντι να τους εχουμε εξοστρακισει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση