GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρπαξαν «χρυσό» τσαντάκι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Αδιέξοδο συνάντησε η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας που προσπαθούν να εντοπίσουν τον άγνωστο «ποντικό» ο οποίος τρύπωσε στο κ...


Αδιέξοδο συνάντησε η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας που προσπαθούν
να εντοπίσουν τον άγνωστο «ποντικό» ο οποίος τρύπωσε στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα και ερεύνησε ανενόχλητος τα συρτάρια των υπαλλήλων, σε ένα από τα οποία βρήκε έναν μικρό «θησαυρό»!
Ο άγνωστος δράστης κινήθηκε στα γραφεία της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποιος μέσα κι έτσι κανείς δεν τον αντιλήφθηκε να αρπάζει το τσαντάκι ενός υπαλλήλου που περιείχε εισπράξεις από τα σφαγεία, ύψους 6.500 ευρώ! Όταν έγινε αντιληπτή η κλοπή, ο δράστης είχε ήδη γίνει άφαντος και οι αστυνομικοί ελέγχουν το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας προσπαθώντας να τον εντοπίσουν να βγαίνει από το κτίριο κρατώντας το επίμαχο τσαντάκι!
*** Η διάρρηξη πέτυχε, αλλά ο δράστης δεν πρόλαβε να κλέψει κάτι καθώς εντοπίστηκε από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή! Ο 33χρονος διαρρήκτης παραβίασε το κατάστημα ενός 36χρονου στη Λάρισα, αλλά συνελήφθη επ” αυτοφώρω από άνδρες του Α΄ αστυνομικού τμήματος της πόλης και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση