GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Χαμηλά το κεφάλι»

Δουλειά, δουλειά, δουλειά για τον Νίκο Καρέλη! Ο άσος του Παναθηναϊκού μιλάει για την εμπειρία του με την Εθνική -όντας αισιόδοξος γ...


Δουλειά, δουλειά, δουλειά για τον Νίκο Καρέλη! Ο άσος του Παναθηναϊκού μιλάει για την εμπειρία του με την Εθνική -όντας αισιόδοξος για τη συνέχεια- και δίνει σύνθημα νίκης σε κάθε ματς του τριφυλλιού! Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη στην κάμερα της NOVA:
Για τις συμμετοχές του στην Εθνική ομάδα:
«Ήταν μια ωραία εμπειρία αν και δεν πήγε όπως θα ήθελα. Δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, όμως δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Τώρα το ξεχνάμε αυτό και επιστρέφουμε στην ομάδα και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το γκολ που σημείωσε με την Εθνική:
«Ήμουν πολύ χαρούμενος όμως θα ήθελα να συνδυαστεί με μια νίκη, γιατί όλη η ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο, ανεξάρτητα από το ποιος έβαλε το γκολ και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».
Αν μπορεί η Εθνική να βελτιώσει την θέση της:
«Εννοείται, το ξαναείπα. Είμαστε αισιόδοξοι, θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στον αγώνα με τα Ν. Φερόε. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Αν επηρεάζει τον Παναθηναϊκό η διακοπή του πρωταθλήματος:
«Μας βοήθησε η διακοπή να δουλέψουμε κάποια πράγματα και μας έδωσε το χρόνο να το κάνουμε. Αυτές τις μέρες που απομένουν θα δουλέψουμε περισσότερο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ».

Τι εικόνα θα παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός στην επανέναρξη του πρωταθλήματος:
«Έχουμε δουλέψει σε συγκεκριμένους τομείς. Θα μπούμε στο γήπεδο να δώσουμε τα πάντα, γιατί πρέπει να πάρουμε βαθμούς και ψυχολογία επειδή ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένα όλα τα παιδιά».
Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ:
«Θα παίξει ένα κλειστό παιχνίδι, εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αντεπιθέσεις και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Έχουν καλή ομάδα, όμως θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε γιατί είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα».
Αν πηγαίνει το μυαλό στους αγώνες με PSV και Ολυμπιακό:
«Είναι δύσκολο το πρόγραμμα που ακολουθεί, όμως τώρα σκεφτόμαστε τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Έχουμε στο μυαλό μας και αυτούς τους αγώνες, όμως προέχει να είμαστε συγκεντρωμένοι την Κυριακή».

Αν αυξάνονται οι απαιτήσεις για τον ίδιο:
«Εννοείται, εγώ πρέπει να δουλέψω σκληρά, να έχω το κεφάλι χαμηλά και να ακούω τις εντολές του προπονητή».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση