GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιγριπικό εμβόλιο ... ούτε για δείγμα!

Από μέρα σε μέρα κι από εβδομάδα σε εβδομάδα μεταθέτει το Υπουργείο Υγείας το θέμα της αποστολής των αντιγριπικών εμβολίων στα ...



Από μέρα σε μέρα κι από εβδομάδα σε εβδομάδα μεταθέτει το Υπουργείο Υγείας το θέμα της αποστολής των αντιγριπικών εμβολίων στα νοσοκομεία, με αποτέλεσμα να περνούν οι μέρες και να υπάρχει ο κίνδυνος, όταν έρθουν, να έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος για την έγκαιρη αντιμετώπιση της γρίπης.
Η αρχική ανακοίνωση πως τα εμβόλια επρόκειτο να έρθουν στις 5 Οκτωβρίου πήγε στο "βρόντο" και η νεότερη ανακοίνωση, όπως εξήγησε στο Cretalive, η υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ, Ελένη Μπορμπουδάκη, κάνει λόγο για τις 10 του μήνα, χωρίς και πάλι να είναι σίγουρο.

Την ίδια ώρα στα νοσοκομεία, εμβόλιο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, όπως καταγγέλλει στο Cretalive, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Βενιζέλειο, Γιώργος Χονδροζουμάκης, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου δια του προέδρου του Σωκράτη Βαρδάκη. Το ΕΚΗ και σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου αποφάσισε να "βγει μπροστά" στο θέμα και να αγοράσει ιδίοις πόροις 100 εμβόλια προκειμένου να εμβολιαστούν παιδιά ευπαθών ομάδων, κυρίως ανασφάλιστων και άνεργων γονέων.

"Δε λύνουμε το πρόβλημα, είναι σταγόνα στον ωκεανό, ωστόσο ελπίζουμε να δεήσει και το υπουργείο να στείλει τα εμβόλια άμεσα" - λέει ο κ.Βαρδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση