GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νοσηλεύτρια από το Τέξας είχε μολυνθεί πριν ταξιδέψει αεροπορικώς

Η νοσοκόμα από το Τέξας, Άμπερ Βίνσον, η οποία ταξίδεψε μέσα στο Σαββατοκύριακο στο Οχάιο των ΗΠΑ για να επιμεληθεί ορισμένες προετο...


Η νοσοκόμα από το Τέξας, Άμπερ Βίνσον, η οποία ταξίδεψε μέσα στο Σαββατοκύριακο στο Οχάιο των ΗΠΑ για να επιμεληθεί ορισμένες προετοιμασίες για τον γάμο της, πιθανόν να είχε ήδη προσβληθεί την Παρασκευή από τον θανατηφόρο ιό Έμπολα, δήλωσε την Πέμπτη εκπρόσωπος του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).
Ο δρ. Κρίστοφερ Μπράντεν δήλωσε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Οχάιο, ότι το CDC θα συμπεριλάβει στις έρευνές του για πιθανά κρούσματα τους επιβάτες της πτήσης στην οποία επιβιβάστηκε στις 10 Οκτωβρίου η Βίνσον.
Νωρίτερα ο διευθυντής του CDC δήλωσε ότι η 29χρονη νοσοκόμα είχε μιλήσει με ένα αξιωματούχο της υπηρεσίας προτού επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και αυτός της είπε ότι μπορούσε να ταξιδέψει με χαμηλό πυρετό.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση